Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φώτο με τα παιδιά της

«Τα παιδάκια μου», σχολίασε η όμορφη παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε την πιο όμορφη φώτο με τα παιδιά της

H Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι μια full time μαμά. Μετά και τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Η όμορφη παρουσιάστρια προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες ώστε να τα προλάβει όλα. Και μπορεί το τελευταίο διάστημα να μην ανεβάζει συνταγές της στοΥouΤube, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μαγειρεύει για την οικογένειά της. Ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει μέσα από Insta Stories τα νόστιμα και λαχταριστά φαγητά που ετοιμάζει.

Κατά τα άλλα, το πρόγραμμά της περιστρέφεται γύρω από την Μαίρη και τον γιο της. Τα παιχνίδια είναι στην ημερήσια διάταξη όπως και οι αγκαλιές που την αποζημιώνουν και με το παραπάνω.

Μία τέτοια όμορφη στιγμή με τα παιδιά της δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Όπως βλέπετε, είναι ξαπλωμένη στον καναπέ έχοντας δίπλα τα παιδάκια της.

florida

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι είναι παντρεμένη με τον Άρη Γούτο με πολιτικό γάμο. Στα σχέδια τους είναι να παντρευτούν κάποια στιγμή και με θρησκευτικό χωρίς όμως πολύ κόσμο. Όσον αφορά τη βάπτιση του γιου τους, που θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος, θα γίνει στην Αθήνα όταν ηρεμήσουν τα πράγματα, με νονά την Ελεονώρα Μελέτη.

Εκτός από τη φώτο που σας δείξαμε παραπάνω η όμορφη παρουσιάστρια κατά καιρούς έχει δημοσιεύσει κι άλλες με τα παιδιά της. Δείτε τις στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved