H Kate Middleton μίλησε για τη μητρότητα στο lockdown: "Έγινα κομμώτρια"

H Kate Middleton μιλά για τα παιδιά της και πώς ζουν στο σπίτι κατά τη διάρκεια του τρίτου lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο.

H Kate Middleton μίλησε για τη μητρότητα στο lockdown: "Έγινα κομμώτρια"
Instagram account @kensingtonroyal / photo by Matt Porteous

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, οι γονείς έπρεπε να αναλάβουν το απίστευτα δύσκολο καθήκον της εκπαίδευσης των παιδιών τους στο σπίτι, όσο τα σχολεία παραμένουν κλειστά. Η προσπάθεια εξισορρόπησης αυτής της νέας ευθύνης σε συνδυασμό με άλλα πράγματα μέσα στο πρόγραμμα μιας οικογένειας ήταν δύσκολη για όλους τους γονείς - ακόμη και τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Kate Middleton αφιέρωσε χρόνο για να συνομιλήσει με άλλους τρεις γονείς μέσω του Zoom για θέματα σχετικά με τη ζωή στο σπίτι κατά τη διάρκεια του τρίτου lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο. "Μιλήσαμε με τους γονείς για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν πολλές οικογένειες κατά το τρίτο lockdown εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο - και πόσο σημαντικό είναι να δοθεί προτεραιότητα στην ψυχική ευημερία των γονιών, καθώς έχει άμεση σχέση με την ψυχική υγεία των παιδιών τους", έγραφε η ανάρτηση που έγινε στο λογαριασμό του Kensington Palace, στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CJ0fGo9liMU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε αυτή τη συζήτηση συμμετείχε και η Kate Middleton αποκαλύπτοντας όλα όσα κάνει με τα παιδιά στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα. Μερικές από τις ερωτήσεις που τέθηκαν ήταν, "Από το 10 έως το 1, βαθμολογήστε τη μαθηματική σας ικανότητα μετά από αρκετούς μήνες κατ 'οίκον εκπαίδευσης". Σε αυτή την ερώτηση η απάντηση της δούκισσας ήταν ο αριθμός 5.

Μεταξύ άλλων η Kate Middleton ανέφερε ότι είναι δύσκολο να είσαι γονιός εν καιρώ πανδημίας, είναι εξαντλητικό και πρέπει να αναλάβεις πολλούς ρόλους. "Μέσα στο lockdown έγινα κομμώτρια, δασκάλα και άλλα πολλά!".

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved