Τζένη Ιωακειμίδου: Φωτογράφισε την κόρη της εν ώρα διαβάσματος

Μία νέα φωτογραφία της κόρης της δημοσίευσε η ηθοποιός.

Τζένη Ιωακειμίδου: Φωτογράφισε την κόρη της εν ώρα διαβάσματος

Η Τζένη Ιωακειμίδου είναι μητέρα δύο χαριτωμένων παιδιών. Ο γιος και η κόρη της είναι όλη της η ζωή και από τη γέννησή τους κι έπειτα, αποφάσισε ν εγκαταλείψει τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση και να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ανατροφή τους.

Η ηθοποιός είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά στιγμές από την προσωπική και οικογενειακή της καθημερινότητα. Αυτή περιλαμβάνει βόλτες με τα παιδιά (πλέον κοντά στο σπίτι), διαβάσματα, παιχνίδια, ακόμα και... δεντροφύτευση.

Χθες η διάσημη μαμά ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία με τον γιο και μία με την κορούλα της. Με τον γιο της, φύτευσαν ένα δέντρο κοντά στο σπίτι για να κάνουν όπως αναφέρει και η ίδια στην ανάρτησή της "την γειτονιά ομορφότερη".


https://www.instagram.com/p/CKwy7bFFP4r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσο για την ανάρτηση με την κόρη της, η ηθοποιός την απαθανατίζει με τον φωτογραφικό της φακό να κάνει τα μαθήματά της έχοντας τον σκύλο τους αγκαλιά.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Τζένη Ιωακειμίδου με τα παιδιά της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved