Βασιλική Μιλλούση: Το μήνυμά της προς όλες τις κουρασμένες μαμάδες

Ποια είναι η συμβουλή της στις μητέρες που έχουν κάνει τη νύχτα μέρα, που δεν έχουν ωράριο.

Βασιλική Μιλλούση: Το μήνυμά της προς όλες τις κουρασμένες μαμάδες

Η Βασιλική Μιλλούση είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών. Για την ακρίβεια, η μεγάλη της κόρη Σοφία, έγινε ενός έτους τον περασμένο Νοέμβριο ενώ η μπέμπα της θα γίνει δύο μηνών σε μερικές μέρες.

Η καθημερινότητά της σίγουρα είναι αρκετά κουραστική αφού και οι δύο κόρες της έχουν ανάγκη τη συνεχή φροντίδα της. Όμως, η χρυσή Ολυμπιονίκης είναι τόσο ευτυχισμένη που προσπαθεί να αντιμετωπίζει την κούραση και τα ξενύχτια, με χαμόγελο. Είναι άλλωστε αυτό που τη χαρακτηρίζει, αφού σχεδόν σε όλες τις αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το φωτεινό χαμόγελό της, ξεχωρίζει.

Παράλληλα, η Βασιλική Μιλλούση προσπαθεί να βρίσκει λίγο χρόνο για τον εαυτό της. Αυτή είναι και η συμβουλή – μήνυμά της σε όλες τις μαμάδες: όσο κουρασμένες κι αν είναι, πρέπει να προσπαθούν να αφιερώνουν μισή ώρα για τις ίδιες.


https://www.instagram.com/p/CKyVl7NDsXh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Καλημέρα καλημέρα!γλυκιές μου μανούλες που δεν έχετε ωράριο,που έχετε κάνει τη νύχτα μέρα με μαραθωνιους θηλασμούς,νανουρίσματα, αλλαγές πάνας , δουλειές,φαγητό κτλ κτλ...και κάπου εκεί ξεχνάτε εσάς...θα σας πρότεινα να βρείτε μισή ώρα για εσάς! Και αν δεν μπορείτε συνεχόμενα κάπου εκεί παράλληλα με το μωρό σας θα υπάρξει λίγος χρόνος.Πραγματικα θα σας ανανεώσει και ας είναι παραπάνω κούραση!
#momlife #loveyourself #loveyourbody #motivation», έγραψε χαρακτηριστικά η όμορφη αθλήτρια.

Η ίδια ξεκίνησε να γυμνάζεται, άλλοτε μόνη της κι άλλοτε με τις μικρές. Η γυμναστική άλλωστε είναι τρόπος ζωής για την Βασιλική Μιλλούση.


https://www.instagram.com/p/CKZBEXZjYUX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις με τα παιδιά της .

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved