Τζένη Θεωνά: Η φώτο του γιου της και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Γιατί ταυτίστηκε η γνωστή παρουσιάστρια με την ανάρτηση της όμορφης ηθοποιού.

Τζένη Θεωνά: Η φώτο του γιου της και το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η Τζένη Θεωνά δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες του γιου της, Αρίωνα. Ο μικρός, που θα γίνει δύο ετών τον προσεχή Απρίλιο, όπως κάθε παιδάκι στην ηλικία του, θέλει βόλτες και παιχνίδια. Οι γονείς του λοιπόν φροντίζουν να του αφιερώνουν χρόνο για τις αγαπημένες του δραστηριότητες.

Από τις αναρτήσεις της ηθοποιού έχουμε καταλάβει ότι ο Αρίωνας λατρεύει τα λεμόνια τα οποία δεν αποχωρίζεται ούτε στη βόλτα με το καρότσι.Του αρέσει επίσης η ζωγραφική και να παίζει με τα χώματα.

Τελευταία η μαμά του μας αποκάλυψε άλλη μια μεγάλη αδυναμία του γιου της που δεν είναι άλλη από τα μηχανοκίνητα οχήματα.«Mεγάλη αγάπη για τα μηχανοκίνητα! Και δη εκσκαφείς και φορτωτές.Υγ. και πάντα??? (λεμόνια)», σχολίασε - πάντα - με χιούμορ η Τζένη Θεωνά στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.


https://www.instagram.com/p/CKs8BpAsjAW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μεταξύ των σχολίων που συγκέντρωσε η φωτογραφία ήταν και αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή. «Αχ κάτι μου θυμίζει ???», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια αφού ως μαμά κι αυτή αγοριού γνωρίζει από πρώτο χέρι την αγάπη που έχουν ( τα αγόρια) στις μπουλντόζες, τα φορτηγά και τα αυτοκίνητα εν γένει.

tsimtsili theona

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τον Αρίωνα σε πρόσφατες φωτογραφίες ( με και χωρίς τα αγαπημένα του λεμόνια).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved