Eλένη Μενεγάκη: "Μαμά, είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω"

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης για τη μαμά της.

Eλένη Μενεγάκη: "Μαμά, είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω"

Γενέθλια έχει σήμερα η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα. Η παρουσιάστρια της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο Instagram:

"Μαμα είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω... ήσουν μάνα και πατέρας μαζί κι εκανες τόσα πολλά για εμενα ...Είσαι ο αγγελος μου !
Χρόνια πολλά μαμα! Σ αγαπώ "

Το παραπάνω μήνυμα συνόδευσε με μία φωτογραφία με την ίδια, τη μητέρα της και τον μικρό της αδερφό Θοδωρή. Όπως ηταν αναμενόμενο, μέσα σε λίγα λεπτά, η φωτογραφία συγκέντρωσε χιλιάδες likes και οι διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να στείλουν και τις δικές τους ευχές.

eleni genethlia mamas

Η σχέση της Ελένης με τη μητέρα της

Η Ελένη Μενεγάκη έχασε τον πατέρα της σε μικρή ηλικία και όπως ήταν αναμενόμενο δέθηκε με τη μητέρα της ακόμα περισσότερο. Η αγάπη της για αυτήν δεν κρύβεται και είναι εμφανής σε κάθε της αναφορά, είτε στα social media, είτε παλαιότερα ζωνταντά στην εκπομπή της.

Η κυρία Ζέτα είναι όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της κόρης της και όπως έχει εκμυστηρευτεί παλαιότερα και η ίδια η παρουσιάστρια, αν δεν ήταν η μητέρα της, σίγουρα δεν θα κατάφερνε να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια.

Η μαμά της δεν έχανε ποτέ την εκπομπή της και μάλιστα συχνά έκανε παρατηρήσεις και σχόλια σχετικά με το τι της άρεσε και τι όχι.



Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση, μαμά και κόρη έχουν πολλές ομοιότητες. Είναι και οι δύο ανοιχτόχρωμες, ψηλές, με ξανθά μαλλιά και σαρκώδη χείλη. Αυτό άλλωστε έχει παραδεχτεί και η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της λέγοντας πως ειδικά όσο μεγαλώνει, μοιάζει ακόμα περισσότερο στη μητέρα της.

Η κυρία Ζέτα είναι η μαμά που κάθε κόρη θα ήθελε να έχει. Αγαπά και λατρεύει τα εγγόνια της -όπως κάνουν άλλωστε όλες οι γιαγιάδες- και βοηθά πάρα πολύ στην ανατροφή και τη φροντίδα των παιδιών. Για αυτό άλλωστε και με κάθε αφορμή η Ελένη της εκφράζει την αγάπη της και της λέει δημόσια «Ευχαριστώ» για όλη εκείνη τη βοήθεια που καθημερινά της παρέχει.

Δείτε φωτογραφίαες της παρουσιάστριας με τη μητέρα της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved