Κλέλια Ρένεση: Αγκαλιές με την κόρη της στο πάτωμα του σπιτιού (pics)

Μία νέα φωτογραφία με την κόρη της, Κοραλία, δημοσίευσε η ηθοποιός. 

Κλέλια Ρένεση: Αγκαλιές με την κόρη της στο πάτωμα του σπιτιού (pics)

Η Κλέλια Ρένεση έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2019. Έκτοτε απέκτησε έναν ακόμα ρόλο, τον πιο σημαντικό στη ζωή της, αυτόν της μητέρας.

Η ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι ενεργή στα social media, ωστόσο οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της και την τέχνη. Οι φωτογραφίες με την ενάμιση ετών Κοραλία είναι ελάχιστες στον λογαριασμό της, για αυτό και κάθε φωτογραφία μαμάς και και κόρης συγκεντρώνει χιλιάδες likes και πολλά σχόλια.

Την τελευταία φωτογραφία με την κόρη της, ανέβασε χθες το απόγευμα. Η Κλέλια Ρένεση απολαμβάνει ένα ήρεμο κυριακάτικο απόγευμα στο σπίτι κάνοντας αγκαλιές με την κόρη της στο πάτωμα του σπιτιού.

"Κυριακάτικο βελούδινο απογευματόβραδο κ τι άλλο να θέλω η μάνα?! Άιντε κ μια καλύβα πάνω στ' Άγραφα??" ήταν το σχόλιό της.

klelia renesi kori 6

Η ηθοποιός, την οποία τα τελευταία χρόνια απολαμβάνουμε στον ρόλο της Καίτης, στην επιτυχημένη σειρά "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", μιλώντας παλαιότερα σε συνένετυξή της στο Page 2 είχε αναφέρει για τη μητρότητα και την κόρη της:

"Έχω ζήσει μια ζωή μ’ ένα μωρό να με κοιτάει στον καθρέφτη και μπορώ να πως πως είναι δύσκολος συνοδοιπόρος. Πάω να το κάνω κουμάντο, αλλά όλο μου ξεφεύγει. Αν ρωτάς για το πλάσμα το οποίο μεγαλώνω, είναι ένας πραγματικός δάσκαλος και η ζωή είναι σαν να πηγαίνω απ’ την αρχή σχολείο. Με ό,τι συνεπάγεται αυτό".

Δείτε παρακάτω μερικές από τις σπάνιες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved