Μάριος Αθανασίου: Δείτε τον με την 6 χρονη κόρη του σε μια σπάνια φώτο

Ο Μάριος Αθανασίου και η σύντροφος του, Μάρθα Αμαξοπούλου, είναι μαζί αρκετά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Μάριος Αθανασίου: Δείτε τον με την 6 χρονη κόρη του σε μια σπάνια φώτο

Το ζευγάρι κρατά χαμηλούς τόνους και δεν έχει απασχολήσει τα Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός είναι αρκετά φειδωλός στις αναρτήσεις που σχετίζονται με την οικογένειά του, γι' αυτό και δεν θα βρει κανείς φωτογραφίες των παιδιών του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, υπάρχει μια σπάνια φωτογραφία με την 6χρονη κόρη του. Η μικρή βρίσκεται στην αγκαλιά του και παίζει με το κινητό του τηλέφωνο.

"Ίντερνετ ναι αλλα οχι ανεξέλεγκτα . Οι κίνδυνοι για τους μικρους και τους μεγάλους ειναι αρκετοί, ομως δεν φταει το μέσο αλλα ο τρόπος. Ενημέρωση και γνώση. Σε όλα! Παντα κοντα , πάντα μαζί, πάντα με ασφάλεια.".

Η μικρή είναι μελαχρινή, με μακριά μαύρα μαλλιά και από ότι μπορούμε να διακρίνουμε, ο μπαμπάς της της έχει μεγάλη αδυναμία.

Να σας θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο, 15 ετών με τη Μαρία Σολωμού. Και για τα τρία του παιδιά είχε μιλήσει σε συνέντευξή του στο "Πρωινό"και τη Φαίη Σκορδά πριν μερικούς μήνες.

"Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Τα κορίτσια είναι τώρα 3 και 6 και ο μεγάλος 15. Με τον μεγάλο κάνουμε κουβέντα τραπεζιού. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν…" και συνέχισε αποκαλύπτοντας πώς είναι η σχέση των παιδιών.

"Ο μεγάλος βοηθάει στην 3χρονη… Δεν κάνει δουλειές που θα έκανα εγώ ή η γυναίκα μου αλλά μοιράζονται πράγματα και κερδίζουν εμπειρίες. Τα παιδιά μου έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας. Νομίζω ότι ο μεγάλος έχει αδυναμία στη μικρή.

Υπάρχουν στιγμές που γίνεται χαμός αλλά είναι ωραίο που είμαστε μαζί. Η δεύτερη καραντίνα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, οι άνθρωποι είναι πιο πιεσμένοι. Για τη γυναίκα μου είναι πιο δύσκολη αυτή η καραντίνα, γιατί εγώ δεν είμαι μέσα, όπως στην πρώτη.

Τα κορίτσια τσακώνονται στο δευτερόλεπτο. Δεν τα προλαβαίνω! Εκεί που όλα είναι καλά… Στα κορίτσια υπάρχει η ζήλια, ένας μικρός ανταγωνισμός διεκδίκησης. Διεκδικούν αγάπη. Συνήθως έχουν αδυναμία στο πρόσωπο που λείπει περισσότερο από το σπίτι".

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις σπάνιες φωτογραφίες με τις κόρες του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved