Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα ποζάρει στον φακό με τον μπαμπά της

Η Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη λίγο μετά την Πρωτοχρονιά με μία ανάρτησή της στο Instagram. 

Γνωστή Ελληνίδα εγκυμονούσα ποζάρει στον φακό με τον μπαμπά της

«Καλώς ήρθες 2021» είχε γράψει η γνωστή ηθοποιός στις 2 Ιανουαρίου στην ανάρτησή της. Το σχόλιο αυτό συνόδευσε μία φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοινώνοντας έτσι την εγκυμοσύνη της στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γνωστή ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Το Σόι σου» θα γίνει για πρώτη φορά μαμά σε μερικούς μήνες και από ό,τι φαίνεται διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της.

Μερικές ημέρες πριν, ανέβασε μία ακόμα φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, αυτή τη φορά σε Instagram Story. Η ηθοποιός ποζάρει δίπλα στον μπαμπά της και σχολιάζει:

«Πού θα πάει, στον 9ο θα σε φτάσω»

kartsana egkymosyni

Ο λόγος για την Γωγώ Καρτσάνα που υποδυόταν την Αλίνα στην δημοφιλή σειρά του Alpha. Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Happy Day» για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε το φύλο του μωρού της.

«Το μάθαμε το φύλο του μωρού και είναι αγόρι. Είναι ο Κωνσταντίνος μας. Μέχρι τις χριστουγεννιάτικες διακοπές είχα πάρει επτά κιλά. Τώρα σίγουρα θα έχουν ανέβει.»

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον σύζυγό της, Γιώργο, πριν από δύο χρόνια στο Εκουαδόρ από όπου και κατάγεται η μητέρα του. Ο γάμος τους έγινες μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γνωριμία τους, καθώς όπως ανέφερε η μέλλουσα μαμά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν γνωρίστηκαν έγινε το κλικ και από τις δύο πλευρές.

Δείτε φωτογραφίες της ηθοποιού στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved