Μάκης Παντζόπουλος: Ο τρυφερός μπαμπάς έχει σήμερα γενέθλια

Όλα αυτά που κάνουν τον Μάκη Παντζόπουλο έναν σούπερ μπαμπά.

Μάκης Παντζόπουλος: Ο τρυφερός μπαμπάς έχει σήμερα γενέθλια

Η 29η Ιανουαρίου είναι μία ιδιαίτερη ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη. Ο σύζυγός της και μπαμπάς της μικρής Μαρίνας έχει γενέθλια και σήμερα κλείνει τα 51!

Ο Μάκης Παντζόπουλος μπορεί να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ στα social media αλλά και γενικότερα, μέσα όμως από τις αναρτήσεις και τις αναφορές της λαμπερής παρουσιάστριας, είναι εμφανές ότι είναι ένας δοτικός σύντροφος και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς. Αυτό άλλωστε δείχνει και η σημερινή ανάρτηση της Ελένης με την οποία ευχήθηκε στον σύζυγό της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία με την ίδια, τον εορτάζοντα και την κόρη τους κι έγραψε:

«Πολύχρονος αγάπη μου! Είμαστε τόσο τυχεροί που σ' έχουμε!!!»

makis panntzopoulos genethlia

Όλα ξεκίνησαν το 2010. Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο στο αγαπημένο τους νησί, την Άνδρο. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Τέσσερα χρονιά μετά παντρεύτηκαν και τον Μάιο του 2015 γεννήθηκε η κόρη τους, Μαρίνα.

makis

Τι γνωρίζουμε για τον Μάκη Παντζόπουλο;

Ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη γεννήθηκε στο Λονδίνο και μεγάλωσε στην Αθήνα. Η καταγωγή του είναι από την Άνδρο, όπου τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται και επιχειρηματικά. Σαν παιδί, ήταν χαμηλών τόνων, ενώ σαν φοιτητής ήταν αριστούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ο εγγονός της Ελευθερίας Μαντζίκα η οποία ίδρυσε γνωστή εταιρεία ζυμαρικών. Ωστόσο, σαν επιχειρηματίας ακολούθησε τον δικό του δρόμο κτίζοντας μία πρότυπη «πράσινη» ξενοδοχειακή μονάδα στην Άνδρο, το Όναρ.

Ο γάμος του με την Ελένη και η γέννηση της κόρης του

Στο πρόσωπο του Μάκη, η Ελένη βρήκε έναν σύντροφο δοτικό, υποστηρικτικό με τον οποίο ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Ο επιχειρηματίας, μπορεί να ζει μεταξύ Αθήνας και Άνδρου λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του, δεν παύει όμως να είναι πάντα στο πλευρό της παρουσιάστριας και να τη στηρίζει σε κάθε της βήμα, όπως για παράδειγμα όταν αποφάσισε να αφήσει τα τηλεοπτικά πλατό και να περάσει μία περίοδο ηρεμίας και ξεκούρασης με την οικογένειά της στο σπίτι.

Στην τελευταία εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη τον περασμένο Ιούλιο, ο Μάκης ήταν εκεί και η παρουσιάστρια δεν δίστασε να του δώσει ένα φιλί on camera.


https://www.instagram.com/p/CCGT9A8Jh-8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Όσον αφορά τον ερχομό της μικρής Μαρίνας, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο Madame Figaro ότι και η ίδια αλλά και ο Μάκης, ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί.

«Προφανώς κανείς δε με ανάγκασε να κάνω κι άλλο παιδί. Και εγώ και ο Μάκης θέλαμε πολύ να αποκτήσουμε το μωρό μας, τη Μαρινούλα μας, και ευχαριστούμε το Θεό που τα καταφέραμε. Αυτό το "δώρο" είναι χίλιες φορές πιο σημαντικό από οποιεσδήποτε άλλες πρόσκαιρες δυσκολίες»!

Ο Μάκης Παντζόπουλος είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που λατρεύει να περνάει χρόνο με την κόρη του. Το ίδιο άλλωστε είχε δηλώσει και η Ελένη Μενεγάκη σε ένα tweet της δύο μήνες μετά τη γέννηση της μικρής Μαρίνας: «Ναι, θέλει να την έχει συνέχεια στην αγκαλιά του... Να τη φροντίζει! Ειναι πολύ τρυφερός!». Μέχρι σήμερα, έχουμε δει μπαμπά και κόρη να βλέπουν μαζί την αποκριάτικη παρέλαση του δήμου Πεντέλης πέρυσι τον Φεβρουάριο αλλά και να απολαμβάνουν διάφορες δραστηριότητες το καλοκαίρι στην Άνδρο.

makis pantzopoulos genethlia 7

Τα φετινά γενέθλια είναι διαφορετικά

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε ένα βίντεο με την ίδια να φτιάχνει ένα σοκολατένιο γλυκό on camera.

eleni menegaki gl

Όπως αποκάλυψε, αυτές τις μέρες, έχουν σχεδόν κάθε μέρα γενέθλια στο σπίτι. Χθες, 28 Ιανουαρίου, τα γενέθλιά της είχε η Βαλέρια Λάτσιου, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου θα είναι τα γενέθλια της 16χρονης πλέον Λάουρας. Μάλιστα, χθες η διάσημη μαμά ευχήθηκε στην 13χρονη εορτάζουσα και διαδικτυακά με την παρακάτω ανάρτηση.


https://www.instagram.com/p/CKllrOcFRzM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το καθεστώς καραντίνας συνεχίζεται, τα μαγαζιά παραμένουν κλειστά και το πιθανότερο είναι ότι φέτος ο Μάκης Παντζόπουλος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του στο σπίτι, οικογενειακά.

Με αφορμή, τα σημερινά γενέθλια του επιχειρηματία, εμείς συγκεντρώσαμε στην gallery που ακολουθεί όλες τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Ελένη και ο ίδιος με τις οικογενειακές τους στιγμές.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved