Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνταγή της για λαχταριστό apple crumble

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μπήκε στην κουζίνα με τις κόρες της και έφτιαξαν apple crumble.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Η συνταγή της για λαχταριστό apple crumble

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι μία μαμά σαν όλες τις άλλες. Η καθημερινότητά της περιλαμβάνει αρκετές ώρες εργασίας, παιχνίδια με τις κόρες της, χρόνο για την ίδια και φυσικά... μαγειρική.

Η δημοσιογράφος έχει αδυναμία στα ιδιαίτερα φαγητά και τις ωραίες γεύσεις για αυτό και μία ξεχωριστή κατηγορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ο "Τεμπελεντές". Τι είναι αυτό; Σε ένα highligh story η διάσημη μαμά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά από τα φαγητά και τα σνακ που μαγειρεύει η ίδια για τα παιδιά της. Συνταγές εύκολες, γρήγορες για τις οποίες μας δείχνει βήμα-βήμα τη διαδικασία που ακολούθησε και τα υλικά που χρησιμοποίησε.

eliana xrusikopoulou suntages

Η τελευταία συνταγή που ανέβασε είναι αυτή για εύκολη και λαχταριστό apple crumble. Μίας και την εποχή αυτή τα μήλα έχουν την τιμητική τους, γιατί να μην τα αξιοποιήσουμε για να φτιάξουμε ένα γρήγορο γλυκό που θα ξετρελάνει μεγάλους και παιδιά;

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, τα υλικά που θα χρειαστείτε και τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να το φτιάξετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved