Γαμπρός έκανε έκπληξη στη νύφη φέρνοντας τους μαθητές της στην εκκλησία

Σε έναν γάμο η νύφη και ο γαμπρός είναι περιτριγυρισμένοι από ανθρώπους που τους αγαπούν.

Γαμπρός έκανε έκπληξη στη νύφη φέρνοντας τους μαθητές της στην εκκλησία

Η Cíntia Bonfante Pereira είναι λογοθεραπεύτρια στο Caxias do Sul, στη Βραζιλία, και συχνά συνεργάζεται με παιδιά που έχουν καθυστέρηση στην ομιλία λόγω του συνδρόμου Down. Λατρεύει τους μαθητές της, έτσι την ημέρα που παντρευόταν τον José Vitor Flach, εκείνος βρήκε έναν υπέροχο τρόπο να τους συμπεριλάβει στο μυστήριο του γάμου τους.

Τη στιγμή που η Cíntia και ο José στέκονται μπροστά στον ιερέα, οι πόρτες της εκκλησίας ξαφνικά ανοίγουν. Με ένα νεύμα του José μία ομάδα από τους μαθητές της νύφης αρχίζει να εμφανίζεται και να περπατάει στον διάδρομο.

ekplixi se daskala me sindromo down 3

Η αντίδραση της Cíntia είναι πραγματικά ανεκτίμητη όταν αντιλαμβάνεται τι πραγματικά συμβαίνει. Αρχίζει να δακρύζει καθώς καθένα από τα αξιολάτρευτα μικρά παρανυφάκια της, την πλησιάζει.

ekplixi se daskala me sindromo down 1

Αυτά που τράβηξαν όλα τα βλέμματα, είναι τα δύο μικρά αγόρια που βλέπετε στη φωτογραφία. Καθώς αποφάσισαν να κάνουν τη δική τους ξεχωριστεί είσοδο με το όχημά τους, εντυπωσιάζοντάς την.

ekplixi se daskala me sindromo down 2

Μόλις τα παιδιά φτάνουν, γαμπρός και νύφη σκύβουν για να τα χαιρετήσουν.

Η νύφη δούλευε μαζί με αυτά τα παιδιά για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στη γλώσσα και την επικοινωνία.

Δεν ξέρουμε τι πιστεύετε εσείς, πάντως εμείς δίνουμε το βραβείο της καλύτερης έκπληξης σε γάμο, στον Jose.

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved