Έμαθαν ότι η μαμά τους είναι έγκυος - Δείτε την απίστευτη αντίδρασή τους

Η εγκυμοσύνη της μητέρας τους ήταν πραγματική έκπληξη για τα δύο αδέλφια.

Έμαθαν ότι η μαμά τους είναι έγκυος - Δείτε την απίστευτη αντίδρασή τους

Η Ana Mello, 20 ετών, ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο που δείχνε την αντίδρασή της αλλά και του 17χρονου αδελφού της, Lucas όταν έμαθαν ότι η μητέρα τους είναι έγκυος!

Τα δύο αδέλφια έχουν μπροστά τους από μια μικρή τσάντα δώρου ο καθένας .«Νόμιζα ότι θα ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, ένα ταξίδι στη Χαβάη, στο Παρίσι ή κάτι τέτοιο », είπε η Ana Mello για την έκπληξη. Μάλιστα μιλώντας στο goodmorningamerica.com, ανέφερε ότι αρχικά της πέρασε από το μυαλό μήπως η μητέρα της ήταν έγκυος.

«Έμεινε έγκυος πριν από τέσσερα χρόνια, αλλά απέβαλε.… Είχα σταματήσει λοιπόν να της ζητώ άλλο μωρό», είπε η Ana Mello.

Όταν λοιπόν άνοιξαν τα δώρα τους δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν. Η μητέρα τους είχε βάλει μέσα από ένα υπέρηχο του μωρού και ένα ζευγάρι παπουτσάκια.

Τα δύο αδέλφια ξέσπασαν σε κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνησή τους. «Είμαι τόσο χαρούμενη για τη μαμά μου, γιατί είμαι 20 ετών και θα φύγω σύντομα από το σπίτι. Πλέον θα έχει ένα μωρό, είμαστε όλοι πολύ, πολύ χαρούμενοι», είπε η Ana Mello. Όσο για τον αδελφό της, Lucas Mello μετά το αρχικό σοκ, είναι ενθουσιασμένος και ελπίζει για έναν αδερφό.

Η μητέρα τους Vanessa Mello, 45 ετών, και ο πατέρας τους Jocelyn Mello, 42 ετών περιμένουν το τρίτο παιδί τους τον Ιούλιο του 2021.

Δείτε τις συγκινητικές αντιδράσεις των δύο αδελφών όταν μαθαίνουν ότι η μαμά τους είναι έγκυος στο βίντεο που ακολουθεί.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved