Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε η κόρη της όταν άκουσε το νέο της τραγούδι; (vid)

Η αντίδραση της μικρή Μελίτας ήταν άκρως απολαυστική! 

Ελένη Χατζίδου: Τι έκανε η κόρη της όταν άκουσε το νέο της τραγούδι; (vid)

Το καινούριο τραγούδι της Ελένη Χατζίδου "Δεν θα πας πιο πέρα" κυκλοφορεί τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και φυσικά πρώτοι από όλους το άκουσαν τα αγαπημένα πρόσωπα της τραγουδίστριας.

Ανάμεσα σε αυτά ο Ετεοκλής Παύλου και η μικρή Μελίτα. Ο διάσημος μπαμπάς ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram , δείχνοντάς μας την αντίδραση της μπέμπας όταν άκουσε για πρώτη φορά το νέο τραγούδι της μαμάς της. Ποια ήταν αυτή; Το κοριτσάκι είναι φανερά ενθουσιασμένο, ακούει με προσοχή τη μουσική και τη φωνή της μαμάς του, ενώ παράλληλα κουνάει στο ρυθμό χέρια και πόδια.


https://www.instagram.com/tv/CKJ3v5lAEHu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μελίτα Παύλου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 και είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα μωράκια της ελληνικής showbiz. Έχει σγουρά καστανά μαλλιά, ζεστά καστανά ματάκια κι ένα χαμόγελο που την κάνει αξιολάτρευτη. Η μικρούλα που είναι πλέον 16 μηνών, περπατάει μόνη της, τρώει και κάθε μέρα κάνει κάτι καινούριο που ενθουσιάζει τους γονείς της.

Η γέννησή της έχει αλλάξει τη ζωή των δύο γονιών της και όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις τους, της έχουν τρελή αδυναμία. Δείτε κάποιες από τις φωτογραφίες της μικρής Μελίτας που έχουμε δει κατά καιρούς στο Instagram, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved