Βίκυ Καγιά: Μας έδειξε την απίθανη τούρτα γενεθλίων του γιου της

O Κάρολος έγινε τριών ετών!

Βίκυ Καγιά: Μας έδειξε την απίθανη τούρτα γενεθλίων του γιου της

Τα γενέθλιά του είχε ο γιος της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά, Κάρολος.

Φέτος, λόγω κορονοιού δεν μπόρεσαν να του οργανώνουν ένα πάρτι όπως θα ήθελαν, ωστόσο τα γιόρτασαν οικογενειακά και με μια υπέροχη τούρτα.«Ευτυχισμένα γενέθλια στο μικρό αγόρι που έκλεψε τις καρδιές μας από την πρώτη μέρα. Σε αγαπάμε τόσο πολύ Καρολάκο!», ευχήθηκε στον γιο της η Βίκυ Καγιά ανήμερα των γενεθλίων του, στις 20 Ιανουαρίου.

Χθες, η γνωστή fashion expert ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία του εορτάζοντα μπροστά από την υπέροχη τούρτα του.

kagia vicky1

Όπως βλέπετε, ο Κάρολος ετοιμάζεται να σβήσει το κεράκι της εντυπωσιακής του τούρτας. Ο μικρός μοιάζει πολύ στη μαμά του, έχει όμως αρκετά κοινά και με τον πατέρα του, Ηλία Κρασσά. Δίπλα του όπως μπορείτε να διακρίνετε, είναι η μεγάλη του αδελφή, Μπιάνκα.

Η Βίκυ Καγιά φροντίζει πάντα τα πάρτι γενεθλίων των παιδιών της να είναι ξεχωριστά. Πέρυσι, στα 2α γενέθλια του Κάρολου , που δεν υπήρχε κορονοϊός, είχε οργανώσει πάρτι με θέμα τον Μίκι Μάους και πολλούς καλεσμένους. Μπορείτε να πάρετε κι εσείς ιδέες για τα μελλοντικά γενέθλια του παιδιού σας στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved