Γιος γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου έφτιαξε pancakes για πρωινό

Ο μικρός έχει ταλέντο στη μαγειρική και αυτό φαίνεται.

Γιος γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου έφτιαξε pancakes για πρωινό

Η μαγειρική είναι μία δραστηριότητα που διασκεδάζει τα παιδιά και το ίδιο φαίνεται ότι ισχύει και για τον γιο της Ελληνίδας παρουσιάστριας και δημοσιογράφου.

Ο μικρούλης μπορεί να είναι μόλις τριών ετών, ήδη όμως δοκιμάζει τις δυνάμεις του στην κουζίνα. Το αγοράκι έφτιαξε pancakes για πρωινό και η περήφανη μαμά μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

lafazani olga pancakes gios

Η παρουσιάστρια που φέτος επέστρεψε στην τηλεόραση στο πλευρό της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η κόρη της Μαρία-Αλεξάνδρα θα γίνει 10 ετών τον Απρίλιο και ο γιος της, Γιώργος, 3 ετών τον Μάρτιο. Η ίδια προσπαθεί να αφιερώνει χρόνο και στα δύο παιδιά της καθώς έχουν διαφορετικές ανάγκες λόγω της ηλικίας τους.

H διάσημη μαμά είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά αναρτά στιγμιότυπα με τα παιδιά της. Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη, την γλυκιά δημοσιογράφο, παρουσιάστρια και σύζυγο του Νίκο Οικονόμου.

Η Όλγα Λαφαζάνη έκανε φέτος ένα δυναμικό come-back στον χώρο της τηλεόρασης μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της και πλέον προσπαθεί να ισορροπήσει την καθημερινότητά της μεταξύ των επαγγελματικών υποχρεώσεων και της οικογενειακής της ζωής.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved