Γιάννης Κότσιρας: Μας δείχνει τους γιους του μετά από καιρό (pics)

«Μετακίνηση 6» για τον αγαπημένο τραγουδιστή και τους γιους του.

Γιάννης Κότσιρας: Μας δείχνει τους γιους του μετά από καιρό (pics)

Ο Γιάννης Κότσιρας μπορεί να είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Έλληνες τραγουδιστές, σε ό,τι αφορά όμως την προσωπική του ζωή διατηρεί ένα ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ.

Ο καλλιτέχνης είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Πέρρου και έχουν αποκτήσει δύο γιους. Στην πολυετή καριέρα του έχει καταφέρει να κρατήσει τις οικογενειακές του στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ακόμα και στις συνεντεύξεις που κατά καιρούς δίνει με αφορμή μια νέα του δουλειά ή συνεργασία, αποφεύγει να μιλάει για την οικογένειά του.

Μόνη εξαίρεση, οι αναρτήσεις του στα social media. Ο τραγουδιστής, ανά διαστήματα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με τα παιδιά του και φυσικά αυτές τους οι αναρτήσεις αποσπούν χιλιάδες likes.

Η τελευταία ήταν μερικές ημέρες πριν. Ο Γιάννης Κότσιρας έστειλε "6" στο 13033 και απόλαυσε μία βόλτα με τους δύο γιους του και τον σκύλο τους.

«Με μεγαλύτερη παρέα αυτή την φορά. Και το γεροντάκι μας, ο Κάρλος, στην βόλτα μας.
#yiannis_kotsiras #yasalam #coronovoltes #ligoperpatimapringinoume300kila #nikolas #konstantinos #imamaserolofotografou»

Ο διάσημος μπαμπάς περπατάει μπροστά και πίσω του ακολουθούν τα δύο αγοράκια που είναι ντυμένα ασορτί.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά του γνωστού τραγουδιστή.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved