Βίκυ Καγιά: Απίθανες φώτο με τα παιδιά της στο ονειρεμένο σπίτι τους

Για πρώτη φορά μέσα από ένα μοναδικό βίντεο μας δείχνει τι κάνει με τα παιδιά στο υπέροχο και γουστόζικο σπίτι της!

Βίκυ Καγιά: Απίθανες φώτο με τα παιδιά της στο ονειρεμένο σπίτι τους

Με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα, η Βίκυ Καγιά δημιούργησε ένα βίντεο έχοντας στο πλευρό της τα παιδιά της, δείχνοντας το δικό της κρυφό μυστικό που τη βοηθά να τα βγάζει πέρα με δύο παιδιά.

Στο βίντεο μαμά και παιδιά παίζουν στο σαλόνι του σπιτιού τους, τρέχουν, τρώνε, φροντίζει ο ένας τον άλλο, γελάνε και δείχνουν πόσο όμορφα περνούν μαζί.

Αν και κατά καιρούς η παρουσιάστρια του Shopping Star μας είχε δείξει γωνιές του υπέροχου σπιτιού της, αυτή τη φορά και μέσα από αυτό το βίντεο μας έδειξε το σαλόνι της, την τραπεζαρία της, την κουζίνα και όλα εκείνα που κάνει με τα παιδιά της εκεί.

Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο; Ήταν τα ρετρό πατίνια της Μπιάνκα. Όπως θα δείτε η Βίκυ Καγιά αφήνει τα παιδιά της να πατινάρουν μέσα στο σπίτι, αφού τα κάνει να περνούν ωραία και να χαμογελούν. Αυτός που τραβά τα βλέμματα; Είναι ο Κάρολος που δεν αφήνει στιγμή τη μαμά του σε ησυχία.

Εμείς απαθανατίσαμε τα πιο όμορφα στιγμιότυπα από το βίντεο αυτό.

Από τα υπέροχα ρετρό πατίνια της Μπιάνκα μέχρι τα παιχνίδια με τον γιο της στο σαλόνι του σπιτιού, δείτε όλες τις υπέροχες και εντυπωσιακές φωτογραφίες της Βίκυς Καγιά στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved