Σάββας Πούμπουρας: Η φώτο με την κόρη του που απέσπασε χιλιάδες likes

Μπαμπάς και κόρη φωτογραφίζονται αγκαλιά.

Σάββας Πούμπουρας: Η φώτο με την κόρη του που απέσπασε χιλιάδες likes

Ο Σάββας Πούμπουρας από την ημέρα που έγινε μπαμπάς θέλησε να μοιράζεται αυτή τη μοναδική εμπειρία με τους followers του.

Εδώ και ένα χρόνο - η κόρη του έγινε ενός έτους το Δεκέμβρη του 2020 - δεν σταματά να ανεβάζει insta stories ( κυρίως) με την Κύνθια. Η αλήθεια είναι ότι οι φωτογραφίες μαζί της δεν είναι πολλές παρότι, όπως είπαμε, είναι πολύ ενεργός στα social media.

Γι΄αυτό και όταν κάνει μια νέα δημοσίευση τα likes πέφτουν βροχή. Όπως η συγκεκριμένη που έχει την Κύνθια αγκαλιά και η μικρή φοράει ένα φορμάκι με το εξής λογότυπο: «Οι φίλοι είναι πάντα εκεί».


https://www.instagram.com/p/CKBF-IGAgsH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Τhis is what we are..Καλημέρα φιλαράκια. ”Σκίστε” την σημερινή μέρα. Ανεξαρτήτως συνθηκών.Ψάξτε κ θα το βρειτε..», έγραψε ο γνωστός παρουσιαστής στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε στις 14 Ιανουαρίου.

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας full time μπαμπάς. Παίζει μαζί με την κόρη του, την προσέχει, την φροντίζει, βγαίνουν παρέα βόλτα ενώ μεγάλη απήχηση έχουν και οι συνταγές που κατά καιρούς ανεβάζει στο Instagram και αφορούν φαγητά που μαγειρεύει για την Κύνθια αλλά και για τον ίδιο.

Δείτε τον παρουσιαστή με την κόρη του σε όμορφες στιγμές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved