Οι κόρες γνωστής παρουσιάστριας σκαρφάλωσαν στη βιβλιοθήκη

Εκείνη πάντως το αντιμετώπισε με ψυχραιμία το γεγονός.

Οι κόρες γνωστής παρουσιάστριας σκαρφάλωσαν στη βιβλιοθήκη

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είναι μητέρα δύο κοριτσιών.Πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας δείχνει πώς είναι η καθημερινότητά της σχολιάζοντας με χιούμορ όσα διαδραματίζονται σπίτι της.

Με την αμεσότητά της καθώς και με το ότι δε προσπαθεί να ωραιοποιεί καταστάσεις, έχει καταφέρει να είναι ιδιαίτερα συμπαθής αλλά κι αγαπητή στους followers της.

Οι αναρτήσεις με τις κόρες της είναι τουλάχιστον απολαυστικές και μόνο όσοι έχουν παιδιά κατανοούν πλήρως τα σχόλιά της.Μία από αυτές τις αναρτήσεις ήταν και αυτή που θα δείτε παρακάτω. Η Ισαβέλλα και η Βικτώρια έχουν επιδοθεί σε …αναρρίχηση όχι σε κάποιο τοίχο αλλά στη βιβλιοθήκη.

eliana xrisikopoulou

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι κόρες της Ελιάνας Χρυσικοπούλου, - όπως καταλάβατε- έχουν σκαρφαλώσει στη βιβλιοθήκη. Κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας η γλυκιά μαμά είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα «κατορθώματά» των παιδιών της μέσα στο σπίτι ενώ και πρόσφατα, όταν χρειάστηκε να μείνουν σε αποκλεισμό καθώς ήταν θετική στον κορονοϊό, μοιράστηκε με τους followers της, την …τρέλα που επικρατούσε.

Είναι σίγουρο ότι βλέποντας τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί θα ταυτιστείτε μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved