Πιστολάκι μαλλιών: Οι άγνωστες χρήσεις του που θα σας λύσουν τα χέρια

Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε -αλλιώς- το πιστολάκι μαλλιών στην καθημερινότητά σας.

Πιστολάκι μαλλιών: Οι άγνωστες χρήσεις του που θα σας λύσουν τα χέρια

Εάν χρησιμοποιείτε το πιστολάκι μόνο για να στεγνώσετε τα μαλλιά σας ήρθε η ώρα να μάθετε πού αλλού μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.Έχετε σκεφτεί για παράδειγμα ότι με το σεσουάρ απομακρύνονται πιο εύκολα οι ετικέτες ή τα αυτοκόλλητα ή οι λεκέδες από κερί;

Πάμε να δούμε τις άγνωστες χρήσεις του σεσουάρ:

Αυτοκόλλητα & ετικέτες

Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μαλλιών για να αφαιρέσετε ετικέτες ή αυτοκόλλητα από διάφορες επιφάνειες. Η θερμότητα μαλακώνει την κόλλα και θα διευκολύνει την αφαίρεση του αυτοκόλλητου.

Κερί

Με το σεσουάρ μπορείτε να μαλακώσετε το κερί που έχει χυθεί στο πάτωμα ή σε ύφασμα ώστε να γίνει πιο εύκολος ο καθαρισμός.

Κραγιόνια

Αφαιρέστε το κραγιόν από τοίχους και άλλες επιφάνειες με το πιστολάκι. Η θερμότητα βοηθά στην εύκολη απομάκρυνσή του.

Ξεσκόνισμα

Απομακρύνετε τη σκόνη από δύσκολα σημεία με το πιστολάκι. Ο αέρας θα τη διώξει ειδικά από σημεία που δεν φτάνετε ή είναι δύσκολα.

Κρεβάτι

Αν σκέφτεστε πώς θα ξαπλώσετε στο κρύο κρεβάτι, χρησιμοποιήστε το πιστολάκι μαλλιών για να ζεστάνετε τα σεντόνια σας πριν τον ύπνο. Γρήγορη και αποτελεσματική λύση.

Σφιχτά παπούτσια

Τα παπούτσια σας είναι λίγο σφιχτά; Βάλτε ένα ζευγάρι κάλτσες, φορέστε τα παπούτσια και με το πιστολάκι ζεστάνετε το σημείο των παπουτσιών που σας στενεύει.

Βούτυρο

Ξεχάσατε να βγάλετε το βούτυρο από το ψυγείο; Ο ζεστός αέρας του σεσουάρ θα το μαλακώσει σε χρόνο dt.

Υπάρχουν πολλές ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το πιστολάκι μαλλιών. Δείτε τα στο βίντεο που ακολουθεί.DPG Network
Δείτε επίσης
© 2012-2023 Mothersblog.gr - All rights reserved