Φωτεινή Αθερίδου: «Μετακίνηση 6» με τον γιο της (pics)

Δείτε τη φωτογραφία που μοιράστηκε η Φωτεινή Αθερίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Φωτεινή Αθερίδου: «Μετακίνηση 6» με τον γιο της (pics)

Η Φωτεινή Αθερίδου έστειλε "6" στο 13033 και απόλαυσε μία βόλτα με τον Θοδωρή Junior. Μαμά και γιος περπατάνε χέρι χέρι και η ηθοποιός μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

"Χαρωπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ !! ???? #meandmymonkey #myboy #love #happiness #staycalm #covid_19 #wintermood #keepwalking #familytime"

Και οι δύο τους είναι καλά ντυμένοι λόγω του κρύου των ημερών. Η διάσημη μαμά χαμογελά στον φωτογραφικό φακό και ο μικρός Θοδωρής κοιτάζει με προσήλωση τον δρόμο.

foteini atheridou gios 1

Η Φωτεινή Αθερίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και από τότε που γέννησε τον γιο της μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους ολοένα και περισσότερα στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα. Ο μικρός Θοδωρής πρωταγωνιστεί βεβαίως σε αυτήν και οι φωτογραφίες του είναι η μία καλύτερη από την άλλη.

Το αγοράκι είναι από τα πιο χαριτωμένα της ελληνικής showbiz και έχει πλέον μεγαλώσει πολύ. Περπατάει μόνο του, δε σταματά να χαμογελά και να ανακαλύπτει τον κόσμο γύρω του.

Η ηθοποιός είναι μία cool μαμά, δε διστάζει να τσαλακωθεί και όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που μοιράζεται μαζί μας, απολαμβάνει τον χρόνο με τον γιο της και με το παραπάνω. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved