Χαμός στο σαλόνι του Σωτήρη Κοντιζά - Δείτε πώς παίζουν τα παιδιά του

Δείτε πόσο έχουν μεγαλώσει η Αριάννα και ο Κέντζι!

Χαμός στο σαλόνι του Σωτήρη Κοντιζά - Δείτε πώς παίζουν τα παιδιά του

Μια σειρά από υπέροχες φωτογραφίες δημοσίευσε χθες ο Σωτήρης Κοντιζάς, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας τον χαμό στο σαλόνι του και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, Αριάννα και Κέντζι να παίζουν με τα παιχνίδια τους.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef, ο οποίος έγινε για τρίτη φορά πατέρας στις αρχές Νοεμβρίου του 2020, με αφορμή κάποια αγαπημένα του φαγητά που ήθελε να μας δείξει, φωτογράφισε την πρωτότοκη κόρη του Αριάννα, 5 ετών και τον 2 ετών γιο του, Κέντζι, να παίζουν με τα λούτρινα παιχνίδια τους, τις μπάλες γυμναστικής ή τα βιβλία τους.

Αν και αρχικά εστιάσαμε στα λαχταριστά φαγητά που μας έδειξε, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε σαν γονείς, αυτό που βρισκόταν μπροστά από τα πιάτα και δεν ήταν άλλo από τα υπέροχα παιδιά του, που "αλώνιζαν στο σαλόνι και έπαιζαν, άλλοτε μαζί και άλλοτε μόνα.

Η τελευταία φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε φωτογραφία με ένα από τα παιδιά του ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όπου μας έδειξε τον γιο του στο Λόφο Στρέφη σχολιάζοντας: "Τέτοιες μέρες μπορεί να συναντήσετε κάτι ζωάκια που εύκολα τα μπερδεύεις με μαϊμουδάκια. Μοιάζουν να είναι κουρεμένα με τσάπα κ θυμίζουν playmobil που τρώνε περισσότερα μελομακάρονα από αυτά που τους αναλογούν. Ευγενική παράκληση. Μην τα ταΐσετε.

PS Επειδή μια μέρα θα μας ζητάει τα ρέστα, τον έχω ηχογραφήσει να αρνείται να κουρευτεί."


https://www.instagram.com/p/CJT40-Zlzzr/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν μερικές ώρες με τα παιδιά του, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved