Πολυτάλαντος ο Αποστόλης Τότσικας - Δείτε τι έφτιαξε για τα δίδυμα

Όταν ο μπαμπάς έχει φαντασία…

Πολυτάλαντος ο Αποστόλης Τότσικας - Δείτε τι έφτιαξε για τα δίδυμα

Ο Αποστόλης Τότσικας λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του. Από τις καλύτερες στιγμές του είναι όταν παίζει μαζί τους και γίνεται και ο ίδιος παιδί.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές μας έχει δείξει η γυναίκα του Ρούλα Ρέβη, τις …τρέλες που κάνουν στο σπίτι. Όταν λοιπόν ο ηθοποιός τελειώνει τα γυρίσματα της σειράς «‘Ελα στη θέση μου», επιστρέφει στο σπίτι και προσπαθεί να κάνουν και οι τρεις τους πράγματα που τους αρέσουν, τους εκτονώνουν και τους ψυχαγωγούν.

Πριν από μερικές ώρες η Ρούλα Ρέβη ανέβασε σε Insta Story αυτό που έφτιαξε ο άντρας της για τα δίδυμα. Είναι δύο handmade πυξίδες για τον Άγγελο και την Ειρήνη.

tsotsikas

Ο ίδιος προσπαθεί να έχουν τα παιδιά του μια όσο πιο υγιή καθημερινότητα γίνεται, παρά τον κορονοϊό. Ως γονιός αγχωθήκατε με την πανδημία του κορονοϊού; «Είμαι ένας άνθρωπος πολύ ψύχραιμος. Θέλω να πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε. Μακάρι να έρθουν τα πράγματα στην κανονικότηταΤο μεγάλο στοίχημα για μένα είναι η ζωή μας μετά την πανδημία του κορονοϊού. Ας ηρεμήσουμε και ας είμαστε υπεύθυνοι», είχε πει σε συνέντευξή του στον Τηλεθεατή.

Πάρτε μια γεύση από την καθημερινότητα με τα παιδιά του στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved