Λευτέρης Πετρούνιας: Μπήκε στο πάρκο για να παίξει με την κόρη του

Η Βασιλική Μιλλούση δεν θα μπορούσε να μην απαθανατίσει τη στιγμή.

Λευτέρης Πετρούνιας: Μπήκε στο πάρκο για να παίξει με την κόρη του

Μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο διανύουν η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Έγιναν γονείς για δεύτερη φορά λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2020 και πλέον στο σπίτι τους επικρατεί η πιο γλυκιά…τρέλα. H καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από τη φροντίδα των μωρών ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις. Ωστόσο, προσπαθεί να βοηθά όσο μπορεί στο σπίτι ώστε να ξεκουράζεται η σύζυγός του. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις ένα νεογέννητο και ένα παιδί μόλις ενός έτους. Ο ύπνος είναι ελάχιστος και οι απαιτήσεις πολλές.

«Ένας μήνας #postpartum από τη γέννηση της δεύτερης μπεμπούλας μου,ανάμεικτα συναισθήματα,πολλά ερωτήματα, κάποιες ανασφάλειες και φυσικά κούραση,ξενύχτια !Όμως γεμάτες αγκαλιές,μοναδικές τρυφερές στιγμές και πάνω απ όλα αισιοδοξία !Σύντομα όλα θα βρουν το ρυθμό τους !» είχε γράψει η πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη Βασιλική Μιλλούση σε ένα ποστ της στις 5 Ιανουαρίου.


https://www.instagram.com/p/CJqXGqFDFyD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πλευρό της έχει πάντα τον σύζυγό της ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να τη βοηθήσει.Προσπαθεί λοιπόν να περνά χρόνο με τη Σοφία ώστε η μαμά Βασιλική να αφοσιωθεί στο μωρό. Όταν το επιτρέπει ο καιρός την πηγαίνει βόλτες έξω και άλλες φορές μένουν στο σπίτι και παίζουν. Δεν δίστασε μάλιστα να μπει μέσα στο πάρκο μαζί της για να της κάνει παρέα. Όπως θα δείτε μπαμπάς και κόρη την έχουν …καταβρεί.

petrounias

Το ζευγάρι μοιράζεται με τους followers του αρκετές όμορφες στιγμές της νέας του καθημερινότητας και μερικές από αυτές μπορείτε να τις δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved