Φαίη Σκορδά: Δε φαντάζεστε τι ντύθηκε ο γιος της στο σπίτι (pics)

Ένα απίθανο Instagram Story με τον γιο της ανέβασε η Φαίη Σκορδά και ξάφνιασε τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Φαίη Σκορδά: Δε φαντάζεστε τι ντύθηκε ο γιος της στο σπίτι (pics)

Μπορεί το καθημερινό της πρόγραμμα να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, ωστόσο η Φαίη Σκορδά φροντίζει πάντα να βρίσκει χρόνο για τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη.

Έτσι, όταν τελειώνει με την εκπομπή και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, επιστρέφει στο σπίτι όπου παίζει με τα παιδιά, τα βοηθάει στα μαθήματά τους και γενικά κάνει ό,τι και κάθε άλλη μαμά.

Τους τελευταίους μήνες η παρουσιάστρια δημοσιεύει αρκετά συχνά στιγμιότυπα με τους δύο γιους της. Αν και σε όλες τις αναρτήσεις φροντίζει να μη φαίνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, μέσω αυτών η διάσημη μαμά μας δείχνει τις δραστηριότητες που απολαμβάνουν παρέα εντός και εντός σπιτιού σπίτι. Μάλιστα στις περισσότερες αναρτήσεις μαζί τους είναι χαλαρή, χωρίς ίχνος μακιγιάζ , δείχνοντας μια άλλη πλευρά του εαυτού της που πιθανόν να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό.

Τι κάνουν λοιπόν μαμά και γιοι εν μέσω καραντίνας; Παίζουν παιχνίδια, πηγαίνουν βόλτες κοντά στο σπίτι, κάνουν αγκαλιές και... μεταμφιέζονται.

Το Σάββατο, η Φαίη Σκορδά ανέβασε ένα Instagram Story με τον μικρό της γιο που ξάφνιασε πολλούς από τους διαδικτυακούς της φίλους. Ο μικρός Δημήτρης ντύθηκε Iron man και η λαμπερή παρουσιάστρια απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

skorda gios ironman

Όπως είπαμε δεν είναι η πρώτη φορά που η αγαπημένη παρουσιάστρια δημοσιεύει όμορφες στιγμές με τους γιους της. Δείτε μερικές ακόμα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved