Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι έκανε και πού πήγε με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο

Ήταν ένα γεμάτο διήμερο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι έκανε και πού πήγε με τα παιδιά το Σαββατοκύριακο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέρασε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της απολαμβάνοντας τη θαλπωρή του σπιτιού.

Το τσουχτερό κρύο περιόρισε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, με τον περισσότερο κόσμο να επιλέγει να μείνει στο σπίτι και να χαλαρώσει κοντά στο τζάκι, μαγειρεύοντας ή βλέποντας ταινίες με τα παιδιά.

Αντίθετα, την Κυριακή παρά το κρύο, ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό και στέλνοντας μετακίνηση 6 πήγε βόλτα στις κοντινές περιοχές για να παίξει με το χιόνι. Κάποιοι ταλαιπωρήθηκαν και στάθηκαν τυχεροί και άλλοι πάλι ίσα που πήραν μια γεύση από το χιονισμένο τοπίο.

Μεταξύ αυτών που θέλησαν να παίξουν χιονοπόλεμο με τα παιδιά τους ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.«Σήμερα (χθες) η μετακίνηση 6 είχε έναν στόχο ...αναζήτηση χιονιού. Δεν καταφέραμε να βρούμε πολύ αλλά και μόνο που παίξαμε χιονοπόλεμο είμαστε ικανοποιημένοι. ❤️Καλό υπόλοιπο Κυριακής», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.


https://www.instagram.com/p/CKJUKB5llO-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πώς άρχισε το Σαββατοκύριακό της όμως; Με αγκαλιές!

Με μια φωτογραφία που την έδειχνε ξαπλωμένη έχοντας στην αγκαλιά της το κατοικίδιο της οικογένειας, έγραψε: "Απολαύστε ποιοτικό χρόνο με όποιον αγαπάτε.
Μην κάνετε εκπτώσεις στις αγκαλιές και τα σ’ αγαπώ.
Καλό Σαββατοκύριακο.
A family weekend starts with hugs...❤️"


https://www.instagram.com/p/CKE0sGcl2nQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τις υπόλοιπες αναρτήσεις της η όμορφη παρουσιάστρια μας έδωσε μια εικόνα για το πώς πέρασε με την οικογένειά της ολόκληρο το Σκ. Τι άλλο έκανε με τα παιδιά της; Δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved