«Είμαι 6 ετών, γιατί δεν μπορώ να πάω στην παμπ;» - Δείτε το viral βίντεο

H μικρή είναι απολαυστική...Δεν είναι τυχαίο ότι το βίντεο έχει μέχρι σήμερα πάνω από  5.5 εκατ. views.

«Είμαι 6 ετών, γιατί δεν μπορώ να πάω στην παμπ;» - Δείτε το viral βίντεο

Η 6χρονη Katie προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τη μητέρα της ότι μπορεί και πρέπει να πάει στην παμπ.

Όλα ξεκίνησαν όταν έμαθε ότι στην τοπική παμπ διοργανώνονταν το βράδυ πάρτι για την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών. Ο μπαμπάς της Katie είναι ο προπονητής της ομάδας και δύο από τις θείες της παίζουν σε αυτή. Η Katie πηγαίνει σε όλους τους αγώνες και τις προπονήσεις και είναι η μασκότ της ομάδας !

Όταν άκουσε ότι έκαναν πάρτι, δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί δεν είχε προσκληθεί. Ζητούσε από τον μπαμπά της όλη μέρα να την πάρει μαζί της κι όταν εκείνος της είπε ότι είναι πολύ αργά για να πάει (τα παιδιά είναι ευπρόσδεκτα σε παμπ με τους γονείς τους έως τις 9 / 9.30μμ), δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να μεταπείσει την μητέρα της επιστρετεύοντας ένα σωρό επιχειρήματα.

Όπως αναφέρει η μαμά της « η Katie είναι έξυπνη, αστεία, ευγενική, θαρραλέα, πολύ πιο ώριμη από την ηλικία της , γεμάτη ζωή και είμαι τόσο περήφανη που πρόσφερε χαρά σε τόσους πολλούς ανθρώπους».

Και πραγματικά η μικρή είναι το κάτι άλλο ειδικά όταν με …αγανάκτηση λέει στη μαμά της «Μα, είμαι έξι ετών, γιατί δεν μπορώ να πάω στην παμπ;» Αξίζει να δείτε το βίντεο.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved