Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του είχε γενέθλια - Δείτε φώτο

Ο γιος του γνωστού ηθοποιού έγινε πέντε ετών.

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του είχε γενέθλια - Δείτε φώτο

Ο γιος του του Μελέτη Ηλία και της Θέμιδας Βουτσινά έγινε χθες πέντε ετών και ο διάσημος μπαμπάς του ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

«Αυτός εδώ ο ποδοσφαιριστής ενώ φορά το 6 σήμερα γίνεται 5!!!! Πολύχρονος αγόρι μου!! Μακάρι να έχεις τη χαρά και την αγάπη που μας δίνεις σε όλη σου τη ζωή!!!
#Mitsos #birthdayboy #5 #happyfather»

Στη φωτογραφία ο μικρός Δημήτρης φοράει μία φανέλα της ποδοσφαιρικής του ομάδας και ποζάρει έχοντας πλάτη στον φωτογραφικό φακό.

meletis ilias genethlia giou

Ο Μελέτης Ηλίας έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Το σόι σου» και φέτος συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Παπουτσάκη στην σειρά της ΕΤ1 «Τα καλύτερά μας χρόνια».

Είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις με τα παιδιά του.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε εκμυστηρευτεί ότι την πενταετία που διήρκησαν τα γυρίσματα της σειράς «Το σόι σου», έχασε σημαντικές στιγμές με τα παιδιά του τις οποίες και προσπαθεί να αναπληρώσει τώρα. Τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί φέτος συνεχίζονται κανονικά, ακόμα και εν μέσω καραντίνας, ο διάσημος μπαμπάς όμως φροντίζει να βρίσκει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για τον γιο και την κόρη τους και να κάνουν διασκεδαστικές δραστηριότητες μαζί.

Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους και στιγμιότυπα από την οικογενειακή του καθημερινότητα. Δείτε κάποιες φωτογραφίες με τα παιδιά του στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved