Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι καταφέρνει να ταΐσει τον γιο του

Ποια συνήθεια έχει ο μικρός.

Γιώργος Χρανιώτης: Έτσι καταφέρνει να ταΐσει τον γιο του

Ο γιος της Γεωργίας Αβασκαντήρα και του Γιώργου Χρανιώτη είναι έξι μηνών και ξεκίνησε τις στερεές τροφές.

Ο ηθοποιός, ως γνωστόν, έχει πάρει πολύ ζεστά το ρόλο του μπαμπά κι από την πρώτη ημέρα της γέννησής του μωρού μέχρι σήμερα, βοηθά τη γυναίκα του στην καθημερινή του φροντίδα.

Τώρα λοιπόν που άρχισε να τρώει φρουτόκρεμες και αλεσμένα φαγητά, ανέλαβε να τον ταΐζει.Όπως όμως αποκάλυψε στο Instagram δεν είναι και τόσο εύκολη διαδικασία. Ο λόγος; Ο γιος του για να φάει πρέπει το ψυγείο να είναι ανοιχτό!

xraniotis

«Υπάρχουν πολλά περίεργα σε αυτό τον πλανήτη. Ένα από αυτά είναι ότι ο γιος μου τρώει μόνο με το ψυγείο ανοιχτό, ειδικά όταν ακούγεται ο ήχος…» σχολίασε με χιούμορ ο ηθοποιός σε Insta Story.



Mε την Γεωργία Αβασκαντήρα είναι από τα πιο αγαπημένα της ελληνικής showbiz και παρότι είναι ενεργοί στα social media προσπαθούν να κρατούν μια ισορροπία όσον αφορά τις αναρτήσεις τους που σχετίζονται με την προσωπική τους ζωή.

Οι περισσότερες πλέον αφορούν τον γιο τους και καθημερινές στιγμές μαζί του . Και οι δυο τους νιώθουν πραγματικά ευτυχισμένοι που σε αυτή τη φάση της ζωής τους έχουν το παιδί τους και βιώνουν πρωτόγνωρα συναισθήματα, που αρκετές φορές έχουν μοιραστεί στα social media.

Δείτε τις πιο πρόσφατες αναρτήσεις τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved