Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την γκαρνταρόμπα της κόρης της και πάθαμε πλάκα

Την εντυπωσιακή γκαρνταρόμπα της μικρής Μελίτας σίγουρα θα τη ζηλέψετε.

Ελένη Χατζίδου: Μας έδειξε την γκαρνταρόμπα της κόρης της και πάθαμε πλάκα

Η Μελίτα Παύλου γεννήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2019 και είναι ένα χαριτωμένο μωράκι. Έχει σγουρά καστανά μαλλιά, ζεστά καστανά ματάκια κι ένα χαμόγελο που την κάνει αξιολάτρευτη.

Το κοριτσάκι έχει πάρει τα μυαλά των διάσημων γονιών της και πολλές φορές πρωταγωνιστεί στις αναρτήσεις τους στα social media. Μέσα από αυτές, κυρίως η Ελένη Χατζίδου μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια αλλά και διάφορες άλλες δραστηριότητες που κάνει με την κόρη της μέσα στην ημέρα.

Πρόσφατα, σε ένα Instagram Story, η διάσημη μαμά μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της. Στο δωμάτιο επικρατεί το ροζ και γκρι χρώμα και είναι άνετο και φωτεινό. Τις εντυπώσεις ωστόσο κλέβει η γκαρνταρόμπα της μικρής Μελίτας. Σε μία εξωτερική ντουλάπα, η τραγουδίστρια έχει κρεμάσει όλα τα μπουφάν της μικρούλας, τα οποία είναι ουκ ολίγα.

melita paulou gardaroba

Το κοριτσάκι όσο μεγαλώνει μοιάζει και στους δυο της γονείς. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα διάσημα μωράκια στο Instagram και οι παρακάτω φωτογραφίες, το επιβεβαιώνουν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved