Βασίλης Μπισμπίκης: Η μία και μοναδική φορά που μας έδειξε τον γιο του

Η Βασίλης Μπισμπίκης, aka Μάνος Βόσκαρης στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες», μας δείχνει τον γιο του για πρώτη φορά. 

Βασίλης Μπισμπίκης: Η μία και μοναδική φορά που μας έδειξε τον γιο του

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους πιο πολυσυζητημένους ηθοποιούς της σεζόν. Ο ρόλος του κακού στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» τον έκαναν να ξεχωρίσει και να αναδείξει το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός ωστόσο, μετρά πολλά χρόνια εμπειρίας στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές ελληνικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει δοκιμαστεί και στη σκηνοθεσία. Παρόλα αυτά, όλα όσα γνωρίζουμε για αυτόν είναι ελάχιστά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης μεγάλωσε στο Λουτράκι σε μία υγιή, όπως έχει πει και ο ίδιος σε συνεντεύξεις του, οικογένεια. Ήταν ανήσυχο παιδί και δεν τελείωσε το σχολείο, καθώς με το ζόρι αποφοίτησε από το γυμνάσιο.

Στην τηλεόραση και το θέατρο παίζει συνήθως τον ρόλο του κακού, ενώ στην προσωπική του ζωή απολαμβάνει την πατρότητα και τον γάμο του με την επί χρόνια σύζυγό του, Κωνσταντίνα.

vasilis mpismpikis gios 4

Ο ηθοποιός είναι ενεργός στα social media, οι περισσότερες αναρτήσεις τους όμως, αφορούν τη δουλειά του ή την τέχνη και σπάνια θα μοιραστεί κάποια φωτογραφία από πιο προσωπικές του στιγμές.

Ο γιος του ηθοποιού είναι σήμερα 7,5 ετών και όπως είπε σε συνέντευξή του στη Φαίη Σκορδά μερικούς μήνες πριν, του κάνει όλα τα χατίρια.

«Έχω έναν γιο 7,5 χρονών. Είναι Δευτέρα δημοτικού. Δεν είμαι πολύ αυστηρός, του κάνω όλα τα χατίρια. Είναι πολύ ζωηρός. Ήμουν και εγώ και είμαι ακόμη. Μου αρέσει που είμαι ζωηρός. Αλλάζω από την ημέρα που έχει γεννηθεί ο γιος μου. Δεν μετανιώνω που ήμουν ζωηρός όταν ήμουν μικρός. Για τον γονιό είναι ένα άγχος. Η σύζυγός μου είναι πιο μαμά. Είναι ο άνθρωπος που μεγαλώνει το παιδί. Είναι πιο πολλές ώρες μαζί του η Κωνσταντίνα. Είναι και πιο αυστηρή.»

Τον Δεκέμβρη ο ηθοποιός ανέβασε για πρώτη φορά στο προφίλ του μία φωτογραφία με τον γιο του. Μπαμπάς και γιος πετάνε βότσαλα στη θάλασσα και παρόλο που δεν φαίνεται το πρόσωπο του μικρού αγοριού, τα ξανθά μαλλιά του μαρτυρούν ότι δεν μοιάζει στον γνωστό ηθοποιό.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved