Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Η παιδική φωτογραφία του ηθοποιού με την όμορφη μητέρα του.

Αναγνωρίζετε το αγοράκι της φωτογραφίας; Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ενώ λίγο αργότερα αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική φοιτώντας στις δραματικές σχολές Νίκου Βασταρδή και Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 1994 στην κοινωνική σειρά "Βανίλια Σοκολάτα" στο MEGA ενώ ακολούθησε η συμμετοχή του σε δύο επεισόδια της σειράς "Οι Αγνοημένοι" στον ANT1 την ίδια περίοδο.

Έγινε ευρύτερα γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην κωμική σειρά "Για μια γυναίκα και ένα αυτοκίνητο" τη σεζόν 2001-2002 ενώ την επόμενη σεζόν πρωταγωνίστησε στη σειρά "Ζευγάρια". Ακολούθησαν συμμετοχές σε πολλές ακόμα τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε ταινίες.

Ο ηθοποιός δεν διστάζει να δοκιμάσει νέα πράγματα και να ανακαλύψει τα όρια του. Ίσως αυτός ήταν κι ένας από τους λόγους που συμμετείχε στο Survivor.

Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και του αρέσει να λέει χωρίς περιστροφές τη γνώμη μου για διάφορα θέματα που τον απασχολούν. Το 2020 ήταν μια πολύ έντονη χρονιά για τον ίδιο καθώς έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και παράλληλα έχασε τον πατέρα του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χρανιώτη ο οποίος μαζί με την Γεωργία Αβασκαντήρα έγιναν γονείς τον περασμένο Ιούνιο. Το ζευγάρι μοιράζεται πολύ συχνά στιγμές από την καθημερινότητα με το μωρό τους και με χιούμορ σχολιάζουν όσα πρωτόγνωρα βιώνουν. Δείτε μερικές από αυτές στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved