Λένα Παπαληγούρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Πώς τους απαθανάτισε η γνωστή ηθοποιός.

Λένα Παπαληγούρα: Η τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγο και τα παιδιά τους

Η Λένα Παπαληγούρα είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που της αρέσει να "μιλάει" μέσα απο τη δουλειά της.

Παράλληλα όμως είναι και μητέρα δύο αγοριών που λατρεύει. 'Εγινε για πρώτη φορά μαμά τον Νοέμβριο του 2018 φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο της γιο, καρπό του έρωτά της με τον Άκη Πάντο. Το Μάϊο του 2020 ήρθε στον κόσμο και ο δεύτερος γιος τους.

Αν και ενεργή στα social media, αποφεύγει τις συχνές αναρτήσεις με τα παιδιά ή τον σύζυγό της.Ωστόσο κατά καιρούς κάνει κάποιες εξαιρέσεις και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές όπως αυτή που θα δείτε. Είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσε για το 2021 και... πρωταγωνιστές είναι οι άντρες της ζωής της.


https://www.instagram.com/p/CJt3Bijlxsk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


'Οπως έχει σε συνέντευξή της στην εκπομπή Φλερτ «το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου , την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει. Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει. Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι κι εσύ. Τουλάχιστον εγώ έτσι το βιώσα» και πρόσθεσε:« Εχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγό μου. Είναι εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου…Νομίζω πώς αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μας θέλουν εξίσου και τους δυο».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μερικές από τις οικογενειακές στιγμές που έχει μοιραστεί στο Instagram.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved