Νόνη Δούνια: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της για τα γενέθλιά της

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η 14χρονη Ρέα για τα γενέθλια της μαμά της.

Νόνη Δούνια: Η τρυφερή ανάρτηση της κόρης της για τα γενέθλιά της

Η Νόνη Δούνια γιόρτασε χθες τα 49α γενέθλια της και η μοναχοκόρη της, της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία τρυφερή ανάρτηση.

Η 14χρονη Ρέα ανέβασε ένα Instagram Story με δύο φωτογραφίες τους από το παρελθόν σχολιάζοντας: "Happy birthday Mommy <3"

Μαμά και κόρη αρκετά χρόνια πριν ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό σε δύο διαφορετικά στιγμιότυπα.

noni dounia genethlia

H Νόνη Δούνια μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις λόγω του βουλευτικού της αξιώματος, τα παιδιά της όμως παραμένουν για αυτήν πρώτη προτεραιότητα. Όπως έχει πει σε συνεντεύξεις, είναι μια μαμά όπως όλες τις άλλες που τρέχουν να τα προλάβουν όλα. Ξυπνάει νωρίς το πρωί ώστε να πιει τον πρωινό καφέ με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη και στη συνέχεια να χαιρετήσει τα παιδιά της πριν φύγουν για το σχολείο.

Μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram την έχουμε δει να σιδερώνει, να μαγειρεύει, να δουλεύει, να απολαμβάνει βόλτες με τα παιδιά της, ακόμα και να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης της.

noni dounia genethlia fotos 13

Ο 15χρονος Στάθης, η 14χρονη Ρέα και ο σύζυγός της Κυριάκος Μουρατίδης, είναι για αυτήν το στήριγμά της και οι φωτογραφίες από την οικογενειακή της καθημερινότητα που ανεβάζει κατά καιρούς στα social media, το αποδεικνύουν. Δείτε κάποιες από αυτές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved