Ζέτα Δούκα: Κάνει beauté με την κόρη της πριν κοιμηθούν

Η Θάλεια ξέρει να φροντίζει τη μαμά της.

Ζέτα Δούκα: Κάνει beauté με την κόρη της πριν κοιμηθούν

Η Ζέτα Δούκα αφέθηκε χθες στα χέρια της κόρης της, Θάλειας για λίγη …περιποίηση.

Πριν λοιπόν πάνε για ύπνο, κάθισαν παρέα στον καναπέ και έκαναν λίγο beauté! Όπως μας έδειξε η ηθοποιός, η Θάλεια της έβαλε στα μάτια φέτες αγγουριού . Ως γνωστόν το αγγούρι βοηθά στην εξαφάνιση των μαύρων κύκλων.

thaleia

Και αφού …περιποιήθηκε τη μαμά της ήρθε και η δική της σειρά. Κάθισε δίπλα της και έβαλε και η ίδια αγγούρι στα μάτια. Επειδή όμως της έπεφταν τα συγκρατούσε με τα χεράκια της.

zeta douka 1

Η Ζέτα Δούκα διανύει από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, παρά τις ανατροπές που έχει επιφέρει στις ζωές όλων μας ο κορονοϊός.

Όπως χαρακτηριστικά είχε γράψει ανήμερα των γενεθλίων της: «Είμαι πλήρης! Ξεχειλίζω από αγάπη από παντού, οικογένεια-φίλους-συνεργάτες- ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν προσωπικά αλλά μου στέλνουν την καλή τους ενέργεια! Η ζωη δεν παύει να με εκπλήσσει γι αυτούς που έρχονται ή φεύγουν και χαίρομαι που ειναι σοφότερη από εμένα...».

Η Θάλεια , ο σύντροφός της και οι δικοί της άνθρωποι τη γεμίζουν δύναμη και την κάνουν να νιώθει τυχερή που υπάρχουν στη ζωή της. Ειδικά η μονάκριβη κόρη της… Ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί όμορφα στιγμιότυπα μαζί της όπως αυτά που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved