Δούκισσα Νομικού: Τι έκανε χθες το απόγευμα στο σπίτι με τα παιδιά

Μας το αποκάλυψε με μια ανάρτηση.

Δούκισσα Νομικού: Τι έκανε χθες το απόγευμα στο σπίτι με τα παιδιά

Αντίστροφα μετρά η Δούκισσα Νομικού για την έναρξη της νέας της εκπομπής Super Makeover στο ΣΚΑΙ.

H γνωστή παρουσιάστρια είναι ενθουσιασμένη με το νέο της επαγγελματικό βήμα και όπως έγραψε στο Instagram: «Μεσολάβησαν 3 χρόνια (και 2 παιδιά ☺️) από την τελευταία φορά που δώσαμε τηλεοπτικό ραντεβού... Ήρθε ο καιρός να ανταμώσουμε ξανά! Καθημερινά, μέσα από τον @skaitv.gr ! Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά! Ανυπομονώ!Εεεερχομαστεεεεε✨»

Και μπορεί οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις να την κρατούν αρκετές ώρες μακριά από το σπίτι, προτεραιότητά της όμως παραμένουν τα παιδιά της .Ο Σάββας και η μικρή Αναστασία έχουν τον πρώτο λόγο στη ζωή της γι΄αυτό και φροντίζει να περνά μαζί τους όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Οι βόλτες και τα παιχνίδια μαζί τους είναι από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας και αρκετά συχνά ανεβάζει ορισμένα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της. Όπως αυτό που δημοσίευσε χθες το απόγευμα.Μπροστά της υπάρχουν κομμάτια παιδικού παζλ που συνδυάζει την ψυχαγωγία με τη γνώση. Το συγκεκριμένο ήταν για τους αριθμούς.

doukissa

Η γλυκιά μαμά δεν έκανε κάποιο σχόλιο, η φωτογραφία όμως είναι ενδεικτική για το πώς πέρασε το απόγευμά της με τα παιδιά.Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε τι άλλο κάνει μαζί τους για να διασκεδάσουν και να εκτονωθούν.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved