Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φώτο με τον σύζυγο και τον γιο της

Ο ηθοποιός Γιάννης Σαρακατσάνης και ο μικρός Αύγουστος σε ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο.

Αλεξάνδρα Ούστα: Ανέβασε την πιο τρυφερή φώτο με τον σύζυγο και τον γιο της

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, η Αλεξάνδρα Ούστα και ο Γιάννης Σαρακατσάνης έκλεισαν τέσσερα χρόνια έγγαμου βίου. Ο γάμος τους είχε γίνει στο Δημαρχείο της Καλλιθέας με κουμπάρους τους καλούς τους φίλους, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Γιώργο Σκέμπερης. Το ζευγάρι των ηθοποιών διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την προσωπική του και έτσι οι φωτογραφίες που έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους από την οικογενειακή τους καθημερινότητα, είναι ελάχιστες.

Μόνη εξαίρεση, οι φωτογραφίες που ανεβάζει η Αλεξάνδρα Ούστα στα social media με τον γιο της, Αύγουστο. Ο μικρούλης γεννήθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 2020 χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Η ηθοποιός κατά καιρούς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα στην οποία πλέον πρωταγωνιστεί ο 11 μηνών γιος της.

Μία υπέροχη φωτογραφία ανέβασε και πριν δύο ημέρες. Αυτή τη φορά ο μικρός Αύγουστος δεν ποζάρει μόνος του στον φακό αλλά με τον μπαμπά του. Το αγοράκι δίνει ένα φιλί στον Γιάννη Σαρακατσάνη και η Αλεξάνδρα Ούστα απαθανατίζει το στιγμιότυπο.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η ηθοποιός με τον γιο της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved