Αλέξανδρος Μπουρδούμης:Ο γιος του ξεκίνησε τις στερεές τροφές & τον ταΐζει

Ο ηθοποιός απολαμβάνει τόσο πολύ τον ρόλο του πατέρα.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης:Ο γιος του ξεκίνησε τις στερεές τροφές & τον ταΐζει

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με τη Λένα Δροσάκη απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα με τον γιο τους, που είναι πλέον έξι μηνών.

Ο ηθοποιός είναι κατενθουσιασμένος με τον μικρό και όπως μπορούμε να καταλάβουμε από τις αναρτήσεις του, είναι ένας full time μπαμπάς. Αλλάζει τον γιο του, τον κοιμίζει, τον πηγαίνει βόλτες, τον ταίζει.

Τώρα μάλιστα που άρχισε τις στέρεες τροφές , ανέλαβε να τον …μυήσει στις νέες γεύσεις.Ανέβασε μάλιστα και σχετική φωτογραφία σχολιάζοντας : «Μπήκαμε στις τροφές! Η ανακάλυψη καινούργιων γεύσεων!».


https://www.instagram.com/p/CJ0v_wBhigR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για τον γνωστό ηθοποιό το 2020 ήταν μια πολύ ιδιαίτερη χρονιά, μαγική όπως τη χαρακτήρισε. «Θα ακουστεί περίεργο, αλλά για μένα ήταν μια μαγική χρονιά. Παντρεύ¬τηκα, έκανα το παιδί μου. Το 2020 ήταν μια χρονιά που δεν θα ξεχάσω, αλλά ζω κι εγώ σε αυτόν τον κόσμο και βιώνω την πανδημία. Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στην προσωπική μου ζωή ήρθε η ευτυχία μπροστά μου και με αγκάλιασε», είπε στο My Tv.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στον λογαριασμό του στο Instagram και αποδεικνύει περίτρανα όσα δήλωσε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved