Λευτέρης Πετρούνιας: Βόλτα στη θάλασσα με την κόρη του, Σοφία

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram.

Λευτέρης Πετρούνιας: Βόλτα στη θάλασσα με την κόρη του, Σοφία

Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ένας πολύ τρυφερός κι ευτυχισμένος μπαμπάς. Λίγο πριν την εκπνοή του 2020 υποδέχτηκαν με την Βασιλική Μιλλούση τη δεύτερη κόρη τους και πλέον είναι γονείς δύο κοριτσιών.

H καθημερινότητά τους περιστρέφεται γύρω από τη φροντίδα των μωρών ενώ ο Λευτέρης Πετρούνιας συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις. Ωστόσο, προσπαθεί να βοηθά όσο μπορεί στο σπίτι ώστε να ξεκουράζεται η σύζυγός του. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις ένα νεογέννητο και ένα παιδί μόλις ενός έτους. Ο ύπνος είναι ελάχιστος και οι απαιτήσεις πολλές.

«Θέλω να σας κάνω μια μεγάλη αγκαλιά ολους και κυρίως όλες τις υπέροχες μανούλες που μου στέλνουν μηνύματα κατανόησης γεμάτα αγαπη και υπέροχες ευχούλες!Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πολύ εύκολο με δυο μωρά όμως νιώθω τόσο γεμάτη που ξεχνάω την αϋπνία μου (τρεις ώρες υπνο...και όχι συνεχόμενες ?)να είστε όλοι καλα,σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου! Καλή δύναμη και όμορφες ευχές», είχε γράψει η Βασιλική Μιλλούση δημοσιεύοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τη μπέμπα της.


https://www.instagram.com/p/CItIHcoDYVP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Λευτέρης Πετρούνιας λοιπόν, τη βοηθάει όσο μπορεί. Τις προάλλες πήρε τη Σοφία και πήγαν μια βόλτα στη θάλασσα. Μπαμπάς και κόρη πιασμένοι χέρι χέρι, απόλαυσαν την όμορφη μέρα και πήραν καθαρό αέρα.

Μάλιστα σε μια από τις δύο φωτογραφίες ο Χρυσός Ολυμπιονίκης έχει την κόρη αγκαλιά και ατενίζοντας το όμορφο τοπίο. «Μια θάλασσα τα όνειρά μας !#mystar #mybaby ❤?» ήταν το τρυφερό σχόλιό του.

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε στο Instagram τόσο με τη Σοφία όσο και με τη νεογέννητη κόρη του, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved