Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της πήγε για μπάνιο στη θάλασσα

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η περήφανη μαμά.

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της πήγε για μπάνιο στη θάλασσα

Οι υψηλές, για την εποχή, θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο οδήγησε πολλούς Αθηναίους στη θάλασσα για μπάνιο ή για βόλτα.

Τι κι αν το νερό είναι δροσερό έως κρύο. Πολλοί ήταν εκείνοι που βούτηξαν στη θάλασσα απολαμβάνοντας τον ηλιόλουστο καιρό. Μεταξύ αυτών, εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα με τους γιους του, που ως γνωστόν κολυμπούν χειμώνα – καλοκαίρι, ήταν και ο γιος της Δούκισσας Νομικού, Σάββας!

Ο μικρός φορώντας ένα trendy μαγιό δεν δίστασε να κάνει μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά και η μαμά του τον απαθανάτισε γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ο τρομερός Σάββας».

doukissa

Η Δούκισσα Νομικού είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και τα τελευταία χρόνια είχε αφιερωθεί στη φροντίδα των παιδιών της. Πήρε όμως την απόφαση να επιστρέψει στην τηλεόραση με την εκπομπή «Super Makeover», μετά από 3,5 χρόνια απουσίας από τη μικρή οθόνη. «Η καραντίνα και μένα με κούρασε πολύ, οπότε σκέφτηκα ότι θα κάνουμε καλό σε αυτούς που θα έρχονται, θα διασκεδάσουν αυτοί που θα μας βλέπουν, θα κάνω καλό και σε μένα. Και εγώ ήθελα ένα super makeover. Όλοι έχουμε έναν υπέροχο εαυτό, αλλά λόγω των συνθηκών τον έχουμε χαντακώσει. Ή τον έχουμε ξεχάσει», είπε στο Gala.

Ο χρόνος πάντως που αφιερώνει στα παιδιά της είναι αδιαπραγμάτευτος καθώς παραμένουν η πρώτη της προτεραιότητα. Οι βόλτες και τα παιχνίδια μαζί τους είναι από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας και αρκετά συχνά ανεβάζει ορισμένα στιγμιότυπα στον λογαριασμό της. Όπως αυτά που θα δείτε στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved