Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι έκαναν οι κόρες της χθες

'Ηταν πολύ ενθουσιασμένες.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μας έδειξε τι έκαναν οι κόρες της χθες

Στα θρανία επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές των νηπιαγωγείων, των δημοτικών και της Ειδικής Αγωγής τηρώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Η διά ζώζης εκπαίδευσης στα σχολεία θα γίνει με ενισχυμένα μέτρα καθώς θα υπάρχει διαφορετική ώρα προσέλευσης και αναχώρησης ανά ομάδες τμημάτων, όπου αυτό είναι εφικτό, ενώ παράλληλα θα ακολουθούνται όλα τα μέτρα που ίσχυαν πριν κλείσουν τα σχολεία για δεύτερα φορά ( μάσκες, συχνός αερισμός της αίθουσας, αντισηπτικό).

Μεταξύ των παιδιών που σήμερα θα επιστρέψουν στο σχολείο είναι και οι κόρες της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού, Νάγια και Μαίρη.

Οι κόρες της γνωστής παρουσιάστριες είναι ενθουσιασμένες που επιτέλους θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και θα δουν από κοντά τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριες τους. Όπως μας έδειξε η όμορφη μαμά, η Νάγια και Μαίρη ετοίμασαν χθες τις σχολικές τους τσάντες και ήταν πανέτοιμες για τη σημερινή μέρα.

tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συχνά μοιράζεται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά της με τα τρία της παιδιά, αποφεύγοντας ωστόσο να δείχνει τα χαρακτηριστικά τους.

Πάρτε μια γεύση από τις αναρτήσεις που έχει κάνει μαζί τους στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved