Απίθανος ο μεγάλος γιος του Γιώργου Λιάγκα - Δείτε τι έκανε (pics+vid)

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει!

Απίθανος ο μεγάλος γιος του Γιώργου Λιάγκα - Δείτε τι έκανε (pics+vid)

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας περήφανος μπαμπάς! Όσο μεγαλώνουν οι γιοι του τόσο περισσότερο κάνει πράγματα μαζί τους που λατρεύει εκείνος και που έμαθε και στα παιδιά του να λατρεύουν.

Ένα από αυτά είναι και η αγάπη του για τη θάλασσα και τη χειμερινή κολύμβηση. Όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι χειμερινός κολυμβητής και δεν χάνει την ευκαιρία να βουτήξει στα νερά των ακτών της Αττικής.

Αυτή την αγάπη μετέφερε και στους γιους του. Μάλιστα ο Γιάννης φαίνεται ότι λατρεύει το νερό εξίσου με τον πατέρα του και δεν διστάζει να βουτήξει στη θάλασσα ακόμη και τον Ιανουάριο.

Μπορεί η θερμοκρασία να ήταν υψηλή αυτές τις μέρες, όμως εμείς με τίποτε δεν θα βουτούσαμε στη θάλασσα, πράγμα που έκανε ο Γιάννης και φυσικά του "βγάζουμε το καπέλο".

gliagas xeimerinos kolimvitis 1

Τα οφέλη της χειμερινής κολύμβησης για τον οργανισμό; Πολλά. Βελτιώνει τη στάση του σώματος, την αντοχή, την ευλυγισία, απελευθερώνονται οι ενδορφίνες (οι ορμόνες της ευτυχίας), αυξάνει την αντοχή, τονώνει το μυϊκό και αναπνευστικό σύστημα ενώ ταυτόχρονα βελτιώνει τον μεταβολισμό αυξάνοντας της καύσεις. Τέλος θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο που οι άνθρωποι που κολυμπούν τον χειμώνα δεν αρρωσταίνουν τόσο εύκολα.

Ένα απίθανο βίντεο δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ο δημοσιογράφος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντάς μας πόσο ατρόμητος είναι στην πραγματικότητα ο γιος του.

"Ατρομητος!!!! Καλοκαιρι σημερα...." σχολίασε και μας έδειξε τον Γιάννη να βουτά στη θάλασσα.


https://www.instagram.com/p/CJ3PmnqgSXH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά. Και τον Νοέμβρη και τον Δεκέμβρη όταν ο καιρός ευνοούσε τον μικρό κολυμβητή βουτούσε στη θάλασσα της Βουλιαγμένης, με τον μπαμπά, Γιώργο Λιάγκα, να απαθανατίζει όλο χαρά τα στιγμιότυπα.

Δείτε μερικά από αυτά παρακάτω.


https://www.instagram.com/p/CJN94qbAw3O/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved