Αγόρι ξύπνησε στις 3.23 π.μ - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα (vid)

Η κρυφή κάμερα κατέγραψε ένα αξιολάτρευτο περιστατικό.

Αγόρι ξύπνησε στις 3.23 π.μ - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα (vid)

Η μαμά έξι παιδιών η Gloria McIntosh δημοσίευσε το συγκεκριμένο βίντεο για να δείξει την ευγνωμοσύνη της στον 10χρονο γιο της, Mason. Σε ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στο TikTok θα δείτε τον μικρό Mason να ξυπνά μέσα στη νύχτα (για την ακρίβεια στις 3.23 π.μ.) και να μένει ξύπνιος για μισή ώρα εξαιτίας του μικρού του αδερφού.

"Το μωρό ξύπνησε μέσα στη νύχτα," έγραψε η Gloria και συνέχισε. "Τον άκουσα να γκρινιάζει και κοίταξα στην κάμερα για να δω αν θα κοιμόταν και είδα τον αδερφό του να δίνει το καλύτερο παράδειγμα αγάπης και υπομονής. Έμεινε κοντά του για περίπου τριάντα λεπτά προσπαθώντας να τον βάλει ξανά για ύπνο. 30 minutes trying to get him back to sleep. Τελικά πήγα εγώ στο μωρό και ρώτησα τον γιο μου γιατί δεν με φώναξε."

Σαν γονιός η Gloria θέλει τα παιδιά της να ξεκουράζονται καλά το βράδυ, ωστόσο, δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το αξιολάτρευτο και συγκινητικό στιγμιότυπο. "Μου είπε ότι ήθελε εγώ να ξεκουραστώ το βράδυ επειδή κάνω πολλά πράγματα μέσα στην ημέρα", εξήγησε. "Αν και η φροντίδα και η γονεϊκότητα δεν είναι δική του ευθύνη, απλά και μόνο το γεγονός ότι αναγνωρίζει ότι πρέπει να προσέχει τον αδερφό του και το τι κάνω εγώ για εκείνα μέσα στην ημέρα σαν μαμά είναι κάτι ανεκτίμητο για εμένα."

Δείτε το υπέροχο βίντεο και εσείς παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved