Ρούλα Ρέβη: Τη ρωτάνε αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα και απαντά ειλικρινά

Η ανάρτησή της είναι αφοπλιστική.

Ρούλα Ρέβη: Τη ρωτάνε αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα και απαντά ειλικρινά

Η Ρούλα Ρέβη δεν συνηθίζει να κάνει συχνά μακροσκελείς αναρτήσεις. Αντίθετα, τα σχόλιά της στις φωτογραφίες που δημοσιεύει είναι λιτά και περιεκτικά, ίσως γιατί ως φωτογράφος πιστεύει περισσότερο στη δύναμη της εικόνας.

Όταν όμως νιώθει την ανάγκη να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα με τους διαδικτυακούς της φίλους το κάνει …χωρίς φόβο και πάθος. Όπως χθες, που απάντησε για το αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα, μετά από πολλές ερωτήσεις που δέχτηκε για το συγκεκριμένο θέμα. Αξίζει να διαβάσετε την απάντησή της:


https://www.instagram.com/p/CJwKsnLHoK6/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

« …με ρωτάτε συνέχεια αν είναι δύσκολη η ζωή με δίδυμα παιδιά .Πολλές γυναικες μου ζητάνε να τις ενθαρρύνω γιατί περιμένουν δίδυμα και ο περίγυρος τους τις απογοητεύει μάλλον τις τρομάζει θα έλεγα . Και εγω λεω πως η ζωή σου δίνει ότι μπορεις να αντέξεις και πως ο καθένας έχει μια άποψη μόνο που μερικές φορές την έχει χωρίς την εμπειρία . Άλλες παλι γυναικες μου λενε πως φοβούνται ότι τα μοναχοπαίδια τους θα γίνουν κακομαθημένα χωρίς αδέρφια και πως δεν θα μάθουν ποτέ να μοιράζονται , άλλες παλι ανησυχούν πως αν κάνουν παιδιά με διαφορά ηλικίας μεγάλη μεταξύ τους δεν θα μπορούν να επικοινωνήσουν και να κάνουν παρέα , άλλες παλι έχουν βγάλει το μαμαδομετρο και μας δίνουν οδηγίες λες κι τα κάνουμε όλα λάθος . Λοιπόν κανείς δεν ξέρει τίποτα , αυτό λεω εγω.

Πας με γνώμονα την αγαπη και την παρουσία σου . Η παρουσία είναι ίσως η μοναδική λέξη που όλες θα έπρεπε να εχουμε κοινό παρονομαστή σαν μαμάδες . Αν εγω έχω δίδυμα που μοιράζονται τα πάντα με απόλυτη αγαπη και δωσιμο αν εσυ έχεις ένα παιδί μόνο που νομίζει πως είναι το κέντρο του κόσμου , αν έχεις 2 ,3, 5, 6 παιδιά ποιος είναι ο στόχος σου? Είναι να εισαι παρούσα να εισαι εκεί όσο περισσότερο μπορεις φυσικα ? Μην βάζεις προγραμμα , αυτό ξέρω μόνο να πω, ποσά παιδιά θα σου φέρει η ζωή αυτό δεν έχει προγραμμα . Έχει όμως σχέδιο και πλάνο η αγαπη που θα δώσεις η ποιότητα χρόνου που θα δώσεις και το μαμαδομετρο ας το βάλουν μερικές στο συρτάρι .

Δεν μετράμε εδώ ποιος το κάνει καλύτερα και ποια έχει το καλύτερο προγραμμα . Εξάλλου πότε αγάπησε κανείς με προγραμμα ???? Ποτέ ?αυτά για τις γυναικες που με ρωτανε και στέλνω την αγαπη μου».

Στη gallery που ακολουθεί μπορείτε να δείτε στιγμές των δίδυμων παιδιών της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved