Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι ευχήθηκε στον γιο της για τη γιορτή του

Χθες, γιόρταζε ο μικρός της πρίγκιπας και του ευχήθηκε δημοσιεύοντας μερικές όμορφες φωτογραφίες του.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Έτσι ευχήθηκε στον γιο της για τη γιορτή του

Την ονομαστική του γιορτή είχε χθες ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Έτσι, εκτός από τα "χρόνια πολλά" μέσα από την εκπομπή της σε όλους όσοι γιόρταζαν και φυσικά στον μοναχογιό της, Γιάννη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες που είναι με τον μικρό, γράφοντας:«Χρόνια πολλά Γιάννη και Ιωάννα. Κατά το γνωστό ρητό άλλωστε : “Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει». Να χαίρομαι κι εγώ τον μικρό μου πρίγκηπα».


https://www.instagram.com/p/CJv1l64liyt/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Γιάννης γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018, και είναι το τρίτο παιδί της παρουσιάστριας και του Θέμη Σοφού. Οι κόρες της, Μαίρη και Νάγια είναι μεγαλύτερες και έχουν μεγάλη αγάπη στον αδελφό τους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συχνά μοιράζεται στα social media στιγμές με τα παιδιά της. Στις περισσότερες αναρτήσεις με τον γιο της συνήθως παίζουν ή θα είναι στην αγκαλιά της, έτοιμος να αποκοιμηθεί.Εχει αδυναμία και στα τρία της παιδιά γι' αυτό και φροντίζει κάθε φορά που βρίσκεται κοντά τους να περνά ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

Δείτε στη gallery που ακολουθεί τις υπόλοιπες φωτογραφίες που δημοσίευσε ανήμερα της γιορτής του μικρού Γιάννη αλλά και άλλες που έχει αναρτήσει κατά καιρούς μαζί του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved