Νίκος Χαρδαλιάς: Η φώτο με την 20χρονη κόρη του ανήμερα της γιορτής της

Η μεγάλη κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, είχε χθες τη γιορτή της - Δείτε την υπέροχη selfie τους.

Νίκος Χαρδαλιάς: Η φώτο με την 20χρονη κόρη του ανήμερα της γιορτής της

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μπορεί εκ πρώτης όψεως να δείχνει αυστηρός και σοβαρός, είναι όμως κι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς και οι φωτογραφίες με τα παιδιά του που ανεβάζει κάθε τόσο στα social media, το αποδεικνύουν.

Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έχει δύο κόρες, την 20χρονη Ιωάννα, φοιτήτρια της Νομικής και την 9χρονη Δήμητρα που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του με τη Γιώτα Παναγιωτοπούλου με την οποία παντρεύτηκαν το 2011, όταν ο ίδιος ήταν Δήμαρχος Βύρωνα.

ioanna xadralia dimitraxardalia 8 1

H αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες αναρτήσεις του αφορούν τη δουλειά του, ωστόσο κάποιες φορές, με αφορμή ιδιαίτερες περιστάσεις όπως γενέθλια και γιορτές, ανεβάζει φωτογραφίες και με την οικογένειά του.

Μία τέτοια αφορμή ήταν και η χθεσινή η μέρα. Η μεγάλη κόρη του γνωστού πολιτικού είχε την ονομαστική της εορτή και ο διάσημος μπαμπάς της ευχήθηκε και διαδικτυακά με μία ανάρτησή του.

"Χρόνια πολλά πλάσμα μου, χρόνια καλά Ιωαννάκι μου ξεχωριστό! #lovemydaughters" ήταν το μήνυμά του το οποίο συνόδευσε τη selfie που ανέβασε με την κόρη του.

xardalias

Δείτε ακόμα περισσότερες φωτογραφίες με τα παιδιά του που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved