Ελένη Πετρουλάκη: Η φωτογραφία με τις 4 κόρες της που έριξε το Instagram

Οι κόρες της διάσημης μαμάς έχουν μεγαλώσει πολύ και είναι όλες κούκλες.

Ελένη Πετρουλάκη: Η φωτογραφία με τις 4 κόρες της που έριξε το Instagram

Η Ελένη Πετρουλάκη φέτος θα γιορτάσει τα 50α γενέθλια της και παραμένει μία καλλονή. Η διάσημη μαμά είναι ενεργή στα social media και οι περισσότερες αναρτήσεις της αφορούν τη δουλειά της, tips γυμναστικής και διατροφής για τις διαδικτυακές της φίλες και σπάνια στιγμιότυπα με τα παιδιά της.

Όπως είναι γνωστό, η διάσημη μαμά είναι παντρεμένη με τον Ίλια Ίβιτς με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Καρποί του έρωτά τους οι τέσσερις κόρες τους, η 16χρονη Άννα-Μαρία, οι 14χρονες δίδυμες Θεοδώρα και Μίλα και η 11χρονη Ιλιάνα.

Τα κορίτσια έχουν πια μεγαλώσει πολύ και όπως είδαμε και στην τελευταία ανάρτηση της γυμνάστριας μερικές ημέρες πριν, είναι όλες τους κούκλες. Τη φωτογραφία δημοσίευσε η Ελένη Πετρουλάκη με αφορμή τις γιορτινές ημέρες. Η διάσημη μαμά κάθεται στη σκάλα του σπιτιού της φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα κι έναν κόκκινο σκούφο και πίσω της κάθονται τα τέσσερα κορίτσια.

Δείτε τη φωτογραφία μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει η διάσημη μαμά με τα παιδιά της, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved