Σάββας Πούμπουρας: Παιχνίδια στο κρεβάτι με την κόρη και τη σύζυγό του

Ο Σάββας Πούμπουρας απολαμβάνει τον ρόλο του μπαμπά όσο κανέναν άλλον.

Σάββας Πούμπουρας: Παιχνίδια στο κρεβάτι με την κόρη και τη σύζυγό του

Ο Σάββας Πούμπουρας έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά τον Δεκέμβρη του 2019 και η κόρη του, Κύνθια, είναι η μεγάλη του αδυναμία. Λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί της και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Στο δεύτερο lockdown ο διάσημος μπαμπάς περνάει το χρόνο του μαγειρεύοντας, κάτι το οποίο ως γνωστόν αγαπά πάρα πολύ, κάνοντας μαστορέματα και φυσικά παίζοντας με την κόρη του.

Χθες, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε με ένα Instagram Story του πώς πέρασε το μεσημέρι με την κόρη του εν μέσω καραντίνας. Ο παρουσιαστής ανέβασε μία selfie με την κόρη και την σύζυγό του, Αρετή Θεοχαρίδη, στην οποία τους βλέπουμε όλους μαζί να κάθονται στο κρεβάτι και να παίζουν.

savvas poumpoyras kori

Η μικρούλα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της στις 26 Δεκεμβρίου και είναι πλέον σε μία ηλικία που δε σταματά να εξερευνά και να ανακαλύπτει. Ο Σάββας Πούμπουρας είναι ένας μπαμπάς με τα όλα του και λατρεύουμε τις αναρτήσεις του στα social media. Χωρίς αμφιβολία απολαμβάνει το ρόλο του μπαμπά όσο τίποτα άλλο και οι φωτογραφίες με την κόρη του που ανεβάζει στο Instagram του, το αποδεικνύουν.

Δείτε δείτε τον παρουσιαστή με την κόρη του σε όμορφες στιγμές στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved