Βαρδής- Σκαφίδα: Ο γιος τους παίζει πιάνο (pics)

Ο μικρός έχει πάρει θέση και χτυπάει τα πλήκτρα.

Βαρδής- Σκαφίδα: Ο γιος τους παίζει πιάνο (pics)

Ο Γιάννης Βαρδής και η Νατάσα Σκαφίδα πέρασαν τις γιορτές με τα παιδιά τους στο σπίτι. Και μπορεί λόγω κορονοϊού να μην είχαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και τους φίλους κοντά τους, φρόντισαν όμως, κυρίως λόγω των παιδιών, να υπάρχει μια γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

Μάλιστα έντυσαν την Κατερίνα και τον μικρό Αντώνη Αγιοβασιλάκια και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα μαζί τους.Και φυσικά δεν ξέχασαν τα δώρα των παιδιών. Θα θυμάστε το ποστ που είχε κάνει ο Γιάννης Βαρδής με το γράμμα της κόρης του προς τον Άγιο Βασίλη, ζητώντας του να της φέρει ένα πιάνο!

kori vardi

Ε, λοιπόν η ευχή της εισακούστηκε και πλέον η Κατερίνα έχει το δικό της κατακόκκινο πιάνο. Μόνο που …γοητεύτηκε από αυτό και ο αδελφός της. Σε Insta Story που δημοσίευσε η μαμά του, ο μικρός κάθεται μπροστά στο μικρό πιάνο και προσπαθεί να παίξει. Αχ, αυτά τα γονίδια!

vardis

Το ζευγάρι είναι από τα πιο αγαπημένα του χώρου και συχνά πυκνά μοιράζεται στο διαδίκτυο στιγμές με τα δυο του παιδιά. Ο γιος και η κόρη του φυσικά πρωταγωνιστούν σε πολλές από τις αναρτήσεις του. Δείτε τις πιο πρόσφατες στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved